def Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 witam to mój pierwszy post pisze do was w następującej sprawie: jak zaczynam grać to wszystko w grze robi sie jasno niebieskie oprócz drzew w oddali, nie wiem o co tu chodzi bo w innych grach mam wszystko normalnie zainstalowany dx 9,0c oraz stery 61,77 help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Spróbój zmienić steronwiki na starsze lub inne, karta jest podkręcona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Stery i dierctX są OK na nich gra chodzi najlepiej, mósisz tylko zainstalować jeszcze patch1 do gry i problemy znikną. Ja przed zainstalowaniem patcha1 miałem inny problem mianowićie wszystkie cienie były niebieski, ale po wgraniu patha wszystkie problemy znikneły. Wisdze, żę masz 5900Xt więc zapraszam na: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81824 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 karta nie kręcona a patche 1.0;1.1;1.2 nic nie dają delej jest wszystko niebieskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Mój kumpel miał tak samo stery 56.72 i problem znikł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Mój kumpel miał tak samo stery 56.72 i problem znikłwielkie dzięki u mnie to też pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...