nyper Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Pytanie banalne , ale jest problem . Mam na dysku jeden plik którego nie moge wywalić z kompa , przy próbie usunięcia wyskakuje ze moze byc w uzyciu chociaz nie jest, plik ma wielkośc 0 b . Znacie jakis software do wywalania takich gówienek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Masz problemy,plik 0 bajtów :lol: :lol: No dobra odpal kompa z dyskietki wpisz del iściezke do pliku, jak nie usunie aprwdź scandiskiem (pokaszaniona FAT ) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Albo kompa w trybie awaryjnym, u mnie zawsze to działa. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Albo kompa w trybie awaryjnym, u mnie zawsze to działa. 8) O to to :!: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 najlepiej to Windows Commander zawsze sysko usuwa..( często miałem takie problemy WC daje temu rade ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...