Mia Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Wiem, że oprócz mnie jest tu kilka kobiet, postanowiłam więc dla zachowania równowagi założyć temat jacy faceci Wam sie podobają. Oczywiście panowie jeśli czują taką potrzebę również mogą napisac :) Mój typ: John Malkovich, piekielnie inteligentny brzydal A z takich normalnych facetów to wysoki (powyżej 180cm), sportowa sylwetka, krótkie włosy, ładne plecy, zadbane dłonie i stopy, ładne zęby, sympatyczny wyraz pycholka, płaski brzuch (niekoniecznie kaloryfer), piekielnie inteligentny... Bo facet musi być mądry, i basta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 A z takich normalnych facetów to wysoki (powyżej 180cm), sportowa sylwetka, krótkie włosy, ładne plecy, zadbane dłonie i stopy, ładne zęby, sympatyczny wyraz pycholka, płaski brzuch (niekoniecznie kaloryfer), piekielnie inteligentny... Bo facet musi być mądry, i basta! hehe czy ja wiem czy są wogole tacy, pewnie są ale unikaty w skali swiatowej ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 A czy ja wam zabraniam pisac , ze chcielibyście mieć swoją prywatną Carmen Electrę? Kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje.... Pozatym to nie unikaty, spotkałam już chyba z 10 takich facetów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 A z takich normalnych facetów to wysoki (powyżej 180cm), sportowa sylwetka, krótkie włosy, ładne plecy, zadbane dłonie i stopy, ładne zęby, sympatyczny wyraz pycholka, płaski brzuch (niekoniecznie kaloryfer), piekielnie inteligentny... Bo facet musi być mądry, i basta! hehe czy ja wiem czy są wogole tacy, pewnie są ale unikaty w skali swiatowej ;p no to jestem unikatem w skali światowej;]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Hehe ja się niekwalifikuje do żadnego punktu: wzrost: >180(dokładnie 171 w papuciach 170 bez) sportowa sylwetka: hehe kto to wymyślił :wink(raczej takiej nieposiadam, ale moze kiedyś zaczne ćwiczyć i kto wie :lol: ) krutkie włosy: eeeeee... średnie 3-4cm ładne plecy: yyy... no comments zadbane stopy i dłonie: no comments ładne zęby: jeżeli lubisz proste ale połamane to moge się kwalifikować sympatyczny wyraz pychołka: nikt nie mowił mi że jestem wogule sympatyczny płaski brzuch: jak naprawde niekoniecznie kaloryfer to jest ok8 inteligencja: najinteligentniejszy chłopak z klasy ze średnią 4,16 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Nie macie sie kwalifikowac, tylko pisac o swoim typie mężczyzny ... :> :> :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a ja to brunet,włosy do ramion, 190cm (sic!),bardzo szupły :) żeby nie powiedziec cherlawy, zęby zadbane :lol: wyraz twarzy --> jedna typiara z mojej klasy boi się kiedy patrze jej w oczy.ubieram sie na czarno, jestem uzalezniony od dobrej muzy (w profilu) i netu, nie lubie głupich laseczek z dyskoteki i kluboof ,z natury skryty,powściągliwy ale z poczuciem humoru i inteligencją (to ostatnie to o mnie tak mówią dobrzy znajomi) :wink: :wink: :wink: ZAPOMNIAŁEM ,MAM JESZCZE SKRZYWIENIE KRĘGOSŁUPA :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Wiem, że oprócz mnie jest tu kilka kobiet, postanowiłam więc dla zachowania równowagi założyć temat jacy faceci Wam sie podobają. Oczywiście panowie jeśli czują taką potrzebę również mogą napisac :) Mój typ: John Malkovich, piekielnie inteligentny brzydal A z takich normalnych facetów to wysoki (powyżej 180cm), sportowa sylwetka, krótkie włosy, ładne plecy, zadbane dłonie i stopy, ładne zęby, sympatyczny wyraz pycholka, płaski brzuch (niekoniecznie kaloryfer), piekielnie inteligentny... Bo facet musi być mądry, i basta! Hehe przypomniał mi się pewien tekst: -Masz coś do moich zębów?? -Nic nie mam, bardzo podoba mi się żółty kolor :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Tego można było się spodziewać - sami faceci :D . Może użytkowniczki są nieśmiałe, lub nie chcą zdradzić jaki byłby ich "faworyt". :D Mia - ciekawe wymagania. :D Nie jestem w twoim typie, bo spełniam tylko 3 na 8 warunków :lol: (nie licząc inteligencji, bo to nie takie proste stwierdzić, czy ktoś jest inteligentny :D ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 No popatrz, Mia, co za narcyzm. Oni są "mężczyznami w swoim typie". :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 I na dodatek nie umieją czytać ze zrozumieniem... Czytają : "szukam takiego a takiego faceta, czy jesteś w moim typie?" zamiast : "to jest topic dla kobiet w którym pisza jaki jest ich typ faceta" :) :) :) Ech te chłopy... Miope lepiej się przyznaj jaki jest twój typ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 normlnie chyba te upały tak na Was działają albo jakieś prochy bierzecie, ja proponuje z takimi durnymi wątkami na onet etc.. będzie podobny poziom ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 A to ciekawe, andriu, że nie napisałeś tego w wątku "kobieta w moim typie"... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a napisałem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 <---- i wszystko jasne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a napisałem ? No właśnie nie, a chyba tam pasowałoby równie dobrze ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 No właśnie nie, a chyba tam pasowałoby równie dobrze ;]]]Nawet chwili dla meskiego oka nie można mieć ? :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...