Zet Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Witam Musze zakupic sobie blok na NB bo strasznie sie grzeje. Problem polega na tym ze moja plyta to ASUS P4P800 i jesli chodzi o mocowanie nie ma dziur w plycie tylko takie haczyki. Znalazlem jeden blok z danger dena ale kosztuje ponad 200 zl... Jesli ktos wie gdzie mozna dostac jakis normalny blok z takim mocowaniem prosze o info. Z gory dzieki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Gdzies czytalem na forum to i z pamieci mowie: Kupujesz jakis podobajacy ci sie blok i do tgo takie haczyki co bo mozna o plyte zahaczyc no i to skrecasz :) A tak ogolnie to gdzies na tym forum to czytalem wiec jak poszukasz to znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 no ja nie uwazam aby nb wydzielał tyle ciepła aby nie dało sie go zchłodzić ac :wink: jak nie znajdziesz to kup jakiegoś pozadnego radiatorka a nb ... chociaz z tym tez mozesz mieć problem bo mocowanie tez pewnie nie bedzie pasować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Na Watercooling widziałem fajne mocowanie do Asusa, a ludzie z Chipa kombinowali z zaczepami ze zdjętego radiatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...