Zeniu Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) maniacze CSa codziennie klawiatura uzywana jest okolo 8 godzin dziennie minimum od miesiaca i zero scierania dalem 93zl + przesylka na allegro, moim zdanie klawiera godna tej ceny, bardzo wygodnie sie pisze jak przesiadlem sie na normalna klawiere w szkole to myslalem ze mi palce w "przepasc" wpadaja :) ale jedna rzecz nie jest zbyt dobra... klawisze funkcyjne pozostawiaja wiele do rzyczenia, ruszaja sie jak by byly na kawalku gumy przyklejone jest odczucie jak by mialy wyasc :) (Wy tez tak macie ?) Edytowane 14 Marca 2005 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45838329 Ja nie wiem nad czym sie mozna tak dlugo zastanawiac... Taniej w tym kraju to jej w detalu nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Mam pytanie - czy ta UltraX posiada klawisze Volume -/+ ? Posiadam inny model Logitecha, nic mi nie błyszczy jak "psu jajca", literki fakt - 2 się prawie starły, no ale ja nonstop na niej piszę od kilku miesięcy (tak, jak śpie tez pisze). Więc ścieranie się mnie nie przeraża w tej UltraX, jeżeli oczywiście to nie jest jakiś nadpobudliwy bełkot - interesuje mnie tylko ergonomia i przyciski volume bo się do nich przyzwyczaiłem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Ergonomia jest wzorowa, literki przez 3 miesiące się nie wycierają, tylko spacja minimalnie błyszczy ale to od call of duty, a przycisków vol + i - niestety nie ma, ja nie zwracałem na to uwagi bo mam pilota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 1340412[/snapback]No nie do konca... teraz one podrozaly, ja z kolegami okolo pol roku temu wzielismy 4 sztuki (ja ich namowilem :>) z jakiegos sklepu w gdansku (chyba Balta), wyszlo nas to z przesylka po 92zl na lepka. Wszyscy jestesmy zadowoloeni. Scierania nie ma, jest tylko swiecenie klawiszy, ale nie jest to cos co by mi przeszkadzalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) Mam ochotę na tą Logitech OEM UltraX Cordless Media Desktop http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18208# ale bez mychy, tylko samą klawę :sad: Edytowane 23 Lipca 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 No wlasnie, mozna gdzies kupic sama klawiaturke(ta co wyzej)bo nie wiem czy czekac na ta czy kupic UltraX Flat??Wszedzie pisza ze po 3 miesiacach schodza napisy na klawiszach, czy tak jest naprawde?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Ja po paru miesiącach użytkowania (chyba czterech) zauważyłem ze ten srebny plastik przy spacji zaczyna sie wycierać.Na pewno to z tego powodu, że zawsze jak pisze albo gram to trzymam tam swojego kciuka od lewej ręki, niezbyt to ładnie wygląda. Ale klawisze są ok, nic się mi jeszcze nie wytarło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Ja po paru miesiącach użytkowania (chyba czterech) zauważyłem ze ten srebny plastik przy spacji zaczyna sie wycierać.Na pewno to z tego powodu, że zawsze jak pisze albo gram to trzymam tam swojego kciuka od lewej ręki, niezbyt to ładnie wygląda. Ale klawisze są ok, nic się mi jeszcze nie wytarło. 1568712[/snapback] A jakiego koloru jest ten plastik pod tą srebrną farbą :?: Jak czarnego to można przeżyć, ale jak jasny albo biały to nędza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 A jakiego koloru jest ten plastik pod tą srebrną farbą :?: Jak czarnego to można przeżyć, ale jak jasny albo biały to nędza :wink: 1568723[/snapback] taki jakiś szary, wydaje mi sie ze troche ciemniejszy od tej srebrnej farbki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 taki jakiś szary, wydaje mi sie ze troche ciemniejszy od tej srebrnej farbki. 1568805[/snapback] Mam to samo na czarnej klawie HP z takim dresiarkim srebrnym wykończeniem jak na UltraX. Jednym słowem kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 cena w pcprojekt.pl to 100 zeta,wkurzający mały enter i z tego co widze to klawisze sie ścierają ..... obecnie mam 5 letniego dell za 3 zeta z allegro używanego w usa 8 godzin na dobe,nie starta ani jedna literka .... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 bo dell ma literki naklejane a nie nalewane jak Logitech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 to żeś sie popisał :lol: w tym dellu też są nalewane a nie naklejane :lol: , może tobie sie pomyliło z klawiaturami z niemiec gdzie są naklejki z literami normalnymi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mam ochotę na tą Logitech OEM UltraX Cordless Media Desktop 1563081[/snapback] miałem to na testach i powiem Ci, że nie warto, nie za tą cene... opóźnienie na klawie jest dla mnie nie do przyjęcia, pisząc coś szybko notatnik "sam" pisał jeszcze przez 0,5sek od ostatniego naciśnięcia klawisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 miałem to na testach i powiem Ci, że nie warto, nie za tą cene... opóźnienie na klawie jest dla mnie nie do przyjęcia, pisząc coś szybko notatnik "sam" pisał jeszcze przez 0,5sek od ostatniego naciśnięcia klawisza 1569760[/snapback] Thx man, że to napisałeś i mnie uprzedziłeś bo już miałem kursor na przycisku "KUP" :mur: Biore zwykłą UltraX - co kabel to kabel...Chyba, że jest wersja Black z kabelkiem a ja o niej nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 miałem to na testach i powiem Ci, że nie warto, nie za tą cene... opóźnienie na klawie jest dla mnie nie do przyjęcia, pisząc coś szybko notatnik "sam" pisał jeszcze przez 0,5sek od ostatniego naciśnięcia klawisza 1569760[/snapback] :? to jakaś nędza :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja zamowilem UltraX za 108zl, ciekawe jak sie bedzie spisywac, do tej pory mam od 4 lat ta sama klawe http://sklep.avan.pl/ (juz nie pamietam ile ona wtedy kosztowala :) ), w sumie nawet dobra bo po tylu latach zaden klawisz sie nie wytarl, lekko "swieca sie" tylko strzalki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 Jeśli ktoś mieszka w Warszawie lub ma blisko, to na giełdzie komputerowej kupi tą klawiaturę za 90 zł. Jesli chodzi o ergonomię - pisze się na niej doskonale. Mam ją jakies trzy miesiące - jak na razie żadnego ścierania nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 no to masz fart, gdyż u mnie już po miechu srebrny "kolorek" się ściera i do tego lewy Shift coś ciężko chodzi, a wcześniej coś spacja się buntowała Zgadzam się z tobą że ergonomia w tej klawie jest doskonała :), ale zastanawiam się nada wymianą na coś innego tylko na co ??? ;) może coś od Microsoftu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 W piatek dostalem ta klawiaturke i jestem bardzo zadowolony, pisze sie na niej szybko i cicho, jest bardzo plaska. Nie wiecie moze skad mam wziac do niej sterownik bo chcialbym zaprogramowac te dodatkowe klawisze zeby dzialaly, bo eraz dziala tylko "mute", E-mail" i "www". Jak mam ustawic pozostale?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) No i kupiłem sobie :) Dajcie znać właśnie jak zaprogramować te dodatkowe przyciski... Zajrzałem na stronę Logitecha to jest tylko starsza wersja diNovo, a tej osobnej nie ma :blink: update - jest ta ultraX w "inne", ale i tak nic ciekawego tam nie było, tylko "No software is available for this product." :> Spoko. To co ja mam zrobić z "favorites/play-pause/" bo one nie reagują w żaden sposób... Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez John M. Kane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 stery można wgrać od jakiejkolwiek klawy logitecha i będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 :) Właśnie miałem poprawić się, że jakikolwiek iTouch będzie działał. Zaraz to sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Thx man, że to napisałeś i mnie uprzedziłeś bo już miałem kursor na przycisku "KUP" :mur: Biore zwykłą UltraX - co kabel to kabel...Chyba, że jest wersja Black z kabelkiem a ja o niej nie wiem... 1570707[/snapback] :? to jakaś nędza :mad: 1570713[/snapback] podać wam numer konta na które przelejecie odpowienią sumkę w ramach podziękowań? :D zapomniałem dodać, że jeszcze jedna rzecz mnie dobiła - nie wiem czy dobrze pamiętam, może być na odwrót, ale klawa była na małe baterie a myszka na duże, co spowodowałoby to że musiałbym zaopatrzyć się w nową ładoware, która poradzi sobie z AAA i 4 cholernie drogie akumulatorki AAA - 2 do pracy, 2 na zmiane ten motyw kompletnie mnie zniechęcił do zakupu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Sciagnalem stery z klawy Logitech® Cordless Desktop® LX 700, i nic tam nie mozna ustawic, bo wszedzie sa tylko informacje o pomocy a nie ma nic d skonfigurowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam ! Mam Ultra Flat X od ponad 4 miesiecy - pisze bardzo duzo i jak na razie nie mam z nia rzadnych problemow - nic sie nie sciera, nic nie blyszczy, nic nie odpryskuje. Dla mnie po prostu rewelacja - nie umiem juz pisac na normalnej klawiaturze. PS. Dla osob, ktore maja problemy z klawiszami dodatkowymi polecam sciagnac iToucha-po instalacji wszystko chodzi bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łosio Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 chce sobie kupic ultraxa do gier... rozgladam sie na allegro... a tu wpadam na taka aukcje: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58867517 czy ta klawa serio nie nadaje sie do gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 nadaje się bardzo dobrze do gier nie wiem skąd tak wywnioskowałeś ze jest odwrotnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łosio Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 przeczytaj opis aukcji, koles sprzedaje ja bo wlasnie wedlug niego sie do gier nie nadaje... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...