Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Pisalem jush o tym ale sie podpolem pod post i malo kto widzial. Seriws Tweak jest jakis dziwny TESTY SA ZUPELNIE INNE w jednym inny wynik w drugim inny ( jakby sponsorowane lub wygrywa to co kto lubi :) ) . Np. popatrzmy tutaj na test Sherlocka gdzie porownany zostal AXP 1900+ do P4 2,13 w nim wyraznie widac ze w RTCW przewaga P4 na Athlonem jest baaardzo mala prawie jej nie ma w ogole A tu znow mamy test liska tym razem AXP 2200+ kontra P4 2.13 Tu widaz duuuzo wieksza przewage P4 2.13 nad AXP 2200+. Czyli mniej Według redaktorów Tweak.pl AXP 1900+ jest lepszy niz AXP 2200+ Ktos powie ze Sherlock testowal na GF4TI a lisek na R8500 ale to Ma MALE ZNACZENIE procesory byly porownywane na tej samej karcie Watpie w to Zeby P4 tak duzo lepiej skalowalo sie z Radeonem 8500!! wrecz jest to niemozliwe. Ktos moglby jeszcze powiedziec ze EPX 8K3A ma gorsza wydajnosc od 8KHA+ zgadzam sie ale na 8K3A byly DDR PC2700 a na 8KHA+ PC2100!!. Sam nie wiem moze nasi szanowni redaktorzy to wytlumacza???. MI NA TO WYGLADA ZE TWEK JEST STRONNICZY ALBO KTOS TU NIE UMIE ROBIC TESTOW. (aha obie plyty pod P4 byly na SiS 645). W OGOLE NIE MA CO GADAC O KARTACH BO TO BYLY TESTY PROCKOW NA TEJ SAMEJ KARCIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Czekam na wypowiedzi co o tym sadzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Tristan co Ty masz tak pod góre ! Nie masz nic innego do roboty ! Zobacz sobie lepiej Twoje recenzje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Tristan co Ty masz tak pod góre ! Nie masz nic innego do roboty ! Zobacz sobie lepiej Twoje recenzje !AHA TY WOFEK LUBISZ JAK CIE KTOS W BUCA ROBI TO FAJNIE MASZ!. A ja jush nie jestem w zadnym serwisie (gadalismy o tym na gg) ale mozliwe ze bede (PS. cos nowego sie szukuje w polskim Hardwrae :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Tristan Ty masz strasznie słomiany zapał...... ale w tym wieku tak jest ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Tristan Ty masz strasznie słomiany zapał...... ale w tym wieku tak jest ! :lol:ROTFL jestem tylko o rok mlodszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Tristan Ty masz strasznie słomiany zapał...... ale w tym wieku tak jest ! :lol:ROTFL jestem tylko o rok mlodszy ;)2 lata !!! Jak z Tobą sie rozmawia to wszystko co Ty masz jest the best, a to co inni to szajs ! Tak to jest.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Tristan Ty masz strasznie słomiany zapał...... ale w tym wieku tak jest ! :lol:ROTFL jestem tylko o rok mlodszy ;)2 lata !!! Jak z Tobą sie rozmawia to wszystko co Ty masz jest the best, a to co inni to szajs ! Tak to jest.... czy ja mowie ze robie wszytsko the best??? MOZE NIE ROBIE WSZYTSKO NAJLEPIEJ ALE PRZYNAJMNIEJ NIE OKLADMUJE LUDZI!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Czekam na wypowiedzi co o tym sadzicie Wiesz co goo....mnie to obchodzi , oba proce sa dobre i juz chyba kazdemu uzytkownkowi ktory dlugo siedzi na forum to rybka . BTW wofek dobrze mowi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 A ja jestem po stronie Tristana... jesli ktos robi test to powinien wziąć na siebie odpowiedzialność za jego wiarygodność i zgodność z prawdą (też ja testów nie robie). A ja tu widze ze część forumowiczów zamiast rozwiązywac problem to udaje ze go nie ma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Bo tak naprawde zadne testy nie sa do konca wiarygodne , i nie widze powodu aby robic z tego takie wielkie halo . Nawet zastowanie innego packa 4in1 moze dac duza roznice . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Bo tak naprawde zadnye testy nie sa do konca wiarygodne , i nie widze aby robic z tego takie wielkie halo .Wlasnie tylko na tweak sa niewiarygodne :( nie wiem czy to Lamerstwo tego serwisu czy tzw. kupowanie testow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Bo tak naprawde zadnye testy nie sa do konca wiarygodne , i nie widze aby robic z tego takie wielkie halo .Wlasnie tylko na tweak sa niewiarygodne :( nie wiem czy to Lamerstwo tego serwisu czy tzw. kupowanie testow. Widzidz ty sie czepiasz Tweaka a ja twojec nie lubie w szczegolnosci za Testy , bo newsy maja fajne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Nawet zastowanie innego packa 4in1 moze dac duza roznice .Buhahah 4in1 to podstawowa sprawa wiec jezeli w testach go nie ma to RRRRRRRRRROOOOOOOOOTTTTTTTTTTFFFFFFFFLLLLLLLLL. Dla uzytkownika Via 4in1 powinienm byc (musi byc!) jak przestawienie standartowego 640x480 16kolorow w zwykly tryb! karty graficznej wiec ROTFL!!! i juz chyba kazdemu uzytkownkowi ktory dlugo siedzi na forum to rybkabuhahah ty oceniaasz wiedze w stosunku do ilosci postow??? To wychodzi na to ze Kaeres jest geniuszem (heheh a wiemy jak on sie zna). A Lancer to LAMA hehehe :) fajnie masz. Ps. Na tym forum mialem cos ponad 1200 postow a jeszcze rok temu na dyskusjach na paru nickach uzbieralo by sie ponad 2000 czyli razem 3200 jezli o to ci chodzi. PS. To forum jest bardzo lamerskie jak mowisz ze to userom Rybka :) ROTFL DLA CIEBIE KOLEGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Bo tak naprawde zadnye testy nie sa do konca wiarygodne , i nie widze aby robic z tego takie wielkie halo .Wlasnie tylko na tweak sa niewiarygodne :( nie wiem czy to Lamerstwo tego serwisu czy tzw. kupowanie testow. Widzidz ty sie czepiasz Tweaka a ja twoje.pc nie lubie w szczegolnosci za Testy , bo newsy maja fajne . prownywanie twojepc.pl z tweak.pl to tak jak porwnywac Mercedesa S z Wartburgiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Nawet zastowanie innego packa 4in1 moze dac duza roznice .Buhahah 4in1 to podstawowa sprawa wiec jezeli w testach go nie ma to RRRRRRRRRROOOOOOOOOTTTTTTTTTTFFFFFFFFLLLLLLLLL. Dla uzytkownika Via 4in1 powinienm byc (musi byc!) jak przestawienie standartowego 640x480 16kolorow w zwykly tryb! karty graficznej wiec ROTFL!!! i juz chyba kazdemu uzytkownkowi ktory dlugo siedzi na forum to rybkabuhahah ty oceniaasz wiedze w stosunku do ilosci postow??? To wychodzi na to ze Kaeres jest geniuszem (heheh a wiemy jak on sie zna). A Lancer to LAMA hehehe :) fajnie masz. Ps. Na tym forum mialem cos ponad 1200 postow a jeszcze rok temu na dyskusjach na paru nickach uzbieralo by sie ponad 2000 czyli razem 3200 jezli o to ci chodzi. PS. To forum jest bardzo lamerskie jak mowisz ze to userom Rybka :) ROTFL DLA CIEBIE KOLEGO Pisalem o roznych wersjach 4in1 , w po drugie Twojepc ma kiepskie Testy . BTW 4in1 to dopiero badziew ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wg. mnie może być to spowodowane tym " jak lubią się karty z prockami ". Wiadomo ze Intel wspólpracuje z NVIDIĄ oraz z MadOnion - więc komputery z grafą NVIDII oraz prockiem Intela będą miały inne wyniki niż AMD z ATI ! Tak już jest...... a co jest najwydajniejsze to trudno osądzić..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wg. mnie może być to spowodowane tym " jak lubią się karty z prockami ". Wiadomo ze Intel wspólpracuje z NVIDIĄ oraz z MadOnion - więc komputery z grafą NVIDII oraz prockiem Intela będą miały inne wyniki niż AMD z ATI ! Tak już jest...... a co jest najwydajniejsze to trudno osądzić.....hehehe i tu pokazales jak sie bardzo znasz panie "fachowcu". Skalowanie procesora NAPEWNO! nie odgrywa tu az tak duzej roli! zeby 2200+ byl o ok 20% wolniejszy od 1900+! jeszcze 1900+ z gorsza pamiecia!. Madonion w to nie mieszaj bo to sa testy z RTCW!!!. Tu zes walnol! calkowicie lamersko! uklad NV25 zle skaluje sie z procesorami tzn miedzy 1500mhz a 1900mhz na niepodkreconej karcie nie bedzie duzej roznicy!!. Bylo kiedys pokazwyane przewaga R300 nad NV25 w skalowaniu z prockiem na wykresach R300 wcyhodzil duzo lepiej. Myslalem ze sie wiecej znasz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Nawet zastowanie innego packa 4in1 moze dac duza roznice .Buhahah 4in1 to podstawowa sprawa wiec jezeli w testach go nie ma to RRRRRRRRRROOOOOOOOOTTTTTTTTTTFFFFFFFFLLLLLLLLL. Dla uzytkownika Via 4in1 powinienm byc (musi byc!) jak przestawienie standartowego 640x480 16kolorow w zwykly tryb! karty graficznej wiec ROTFL!!! i juz chyba kazdemu uzytkownkowi ktory dlugo siedzi na forum to rybkabuhahah ty oceniaasz wiedze w stosunku do ilosci postow??? To wychodzi na to ze Kaeres jest geniuszem (heheh a wiemy jak on sie zna). A Lancer to LAMA hehehe :) fajnie masz. Ps. Na tym forum mialem cos ponad 1200 postow a jeszcze rok temu na dyskusjach na paru nickach uzbieralo by sie ponad 2000 czyli razem 3200 jezli o to ci chodzi. PS. To forum jest bardzo lamerskie jak mowisz ze to userom Rybka :) ROTFL DLA CIEBIE KOLEGO Pisalem o roznych wersjach 4in1 , w po drugie Twojepc ma kiepskie Testy . BTW 4in1 to dopiero badziew ;) . - ta mozliwe by to bylo gdyby test byl takich samych procesorow i jeden by byl o 5% max 10% lepszy od drugiego! ale tu gorszy procek z gorszymi pamieciami jest szybszy od lepszego procka z lepszymi pamieciami!!! (ROTFL!). AHA PS. plyty pod P4 sa na SiSie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Nawet zastowanie innego packa 4in1 moze dac duza roznice .Buhahah 4in1 to podstawowa sprawa wiec jezeli w testach go nie ma to RRRRRRRRRROOOOOOOOOTTTTTTTTTTFFFFFFFFLLLLLLLLL. Dla uzytkownika Via 4in1 powinienm byc (musi byc!) jak przestawienie standartowego 640x480 16kolorow w zwykly tryb! karty graficznej wiec ROTFL!!! i juz chyba kazdemu uzytkownkowi ktory dlugo siedzi na forum to rybkabuhahah ty oceniaasz wiedze w stosunku do ilosci postow??? To wychodzi na to ze Kaeres jest geniuszem (heheh a wiemy jak on sie zna). A Lancer to LAMA hehehe :) fajnie masz. Ps. Na tym forum mialem cos ponad 1200 postow a jeszcze rok temu na dyskusjach na paru nickach uzbieralo by sie ponad 2000 czyli razem 3200 jezli o to ci chodzi. PS. To forum jest bardzo lamerskie jak mowisz ze to userom Rybka :) ROTFL DLA CIEBIE KOLEGO Pisalem o roznych wersjach 4in1 , w po drugie Twojepc ma kiepskie Testy . BTW 4in1 to dopiero badziew ;) . - ta mozliwe by to bylo gdyby test byl takich samych procesorow i jeden by byl o 5% max 10% lepszy od drugiego! ale tu gorszy procek z gorszymi pamieciami jest szybszy od lepszego procka z lepszymi pamieciami!!! (ROTFL!). AHA PS. plyty pod P4 sa na SiSie - IMHO to Tweak ma kiepskie testy a szczegolnie te Liska naw3alo pisane jak leci nic nie pooddzielane itp , KROTKIE, A widziales na TPC test Klonow R8500?? albo chociaz porownaj sobie test plyt na KT333 (te dwa albo anwet trz co sa na TPC) z tym jednym ktory wyszedl (dllllllllllugo pozniej) i jest duuzo krotszy na Tweak.pl (w A7V333 jest elpszy od KX7 333 - tego to na zadnym serwisie chyba nie bylo wszedzie za granica KX7 333 zbiera wysokie noty! lepsze niz A7V 333 Aha dodam jeszcze ze Lisek ma sentyment do ASUSa a w tescie wygral ASUS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Szanowny Kolego Tristan.. (ghost) Nie znam zadnego serwisu twoje(cos tam), i.. zyje. Tweak-a, i Benchmark znam bardzo dobrze. Bazuje na niemieckiej i amerykanskiej sieci - na dwa portale z Polski - 98 czytam stamtad. Dlaczego? Bo w Polsce niemal nie ma technicznych newsow, a te, ktore sa, sa przepisane z tych z US.. Roznice pomiedzy "sloniem z dluga traba" (Intel - dluga, bo ryczy wciaz w advert. CNN) a "sloniem z krotka traba" (AMD - bo cichsze) sa mi naprawde zupelnie obojetne, o zakupie decyduje dostepnosc i cena w dniu sprzedazy. Nie kazdy jest az takim fanatykiem sprzetu jak Ty :-( -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Czekam na wypowiedzi co o tym sadzicieNie wiem jak Sherlock konfiguruje system, nie wiem jakich timingow pamieci uzywa, nie wiem jakich biosow. Gdybym to wiedzial, to nie siedzialbym tu tylko robilbym za jasnowidza i z naiwnych ludzi zdzieral niezly szmal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 No przyjrzalem sie temu troche... ehh, rece mi opadaja. Nie dosc ze inne plyty (INNE CHIPSETY!!!), a co najlepsze INNE KARTY GRAFICZNE! Widze ze mocno chcesz zrobic ze mnie pajaca, ale niestety ciągle robisz go z siebie... cóz... Nie chce kolejnej wojny, wiec topic zamykam a ty stąd spadasz. Nie bede z reszta nikogo przekonywal ze Tweak nie jest stronniczy, bo kazdy uparty i tak zdania nie zmieni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Szanowny Kolego Tristan.. (ghost) Nie znam zadnego serwisu twoje(cos tam), i.. zyje. Tweak-a, i Benchmark znam bardzo dobrze. Bazuje na niemieckiej i amerykanskiej sieci - na dwa portale z Polski - 98 czytam stamtad. Dlaczego? Bo w Polsce niemal nie ma technicznych newsow, a te, ktore sa, sa przepisane z tych z US.. Roznice pomiedzy "sloniem z dluga traba" (Intel - dluga, bo ryczy wciaz w advert. CNN) a "sloniem z krotka traba" (AMD - bo cichsze) sa mi naprawde zupelnie obojetne, o zakupie decyduje dostepnosc i cena w dniu sprzedazy. Nie kazdy jest az takim fanatykiem sprzetu jak Ty :-( -- Pozdrawiam nie mam zadnego serwisu (cos tam) dawniej bylem w extremepc.pl i w in4.pl i tu musze przyznac ze prowadzenie seriwsu pisanie recek newsow itp to ciezka sprawa. Aha benchmark jest typowo intelowski mozna by powiedziec taki polski THG :) a Tweak??? imho z deczka lamerski i gdyby nie forum to byl by daleko w tyle. Masz racje ze duzo newsow to kopie tych z zagranicy , tez czesto przegladam roznie seriwsy USA i UK dyskutuje na AOA. Ale mi sie to nie podoba walek ktory robi tweak.pl wobec czytelnikow ktorzy go "kochaja". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wg. mnie może być to spowodowane tym " jak lubią się karty z prockami ". Wiadomo ze Intel wspólpracuje z NVIDIĄ oraz z MadOnion - więc komputery z grafą NVIDII oraz prockiem Intela będą miały inne wyniki niż AMD z ATI ! Tak już jest...... a co jest najwydajniejsze to trudno osądzić.....hehehe i tu pokazales jak sie bardzo znasz panie "fachowcu". Skalowanie procesora NAPEWNO! nie odgrywa tu az tak duzej roli! zeby 2200+ byl o ok 20% wolniejszy od 1900+! jeszcze 1900+ z gorsza pamiecia!. Madonion w to nie mieszaj bo to sa testy z RTCW!!!. Tu zes walnol! calkowicie lamersko! uklad NV25 zle skaluje sie z procesorami tzn miedzy 1500mhz a 1900mhz na niepodkreconej karcie nie bedzie duzej roznicy!!. Bylo kiedys pokazwyane przewaga R300 nad NV25 w skalowaniu z prockiem na wykresach R300 wcyhodzil duzo lepiej. Myslalem ze sie wiecej znasz :)Sorki z tym Madonion mi sie pomyliło......... A Ty Tristan wypierdalaj z tego forum.........nikt Cie nie lubi......... miałeś tu już więcej nie wrócić........ <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarzu 15 - letni ! Puściłeś wodze dla Twojej inteligencji zamieszczając posty z zdjeciami rzekomej żony ( dziewczyny ) Liska ! Jesteś straszny......... kiedy wkońcu dorośniesz ??? ....... Znalazł sie wielki specjalista...... jedna recenzja w życiu i jeszcze zwalona ! W Y P I E R D A L A J ! PS Sorki za przekleństwa ale MUSZE ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 No przyjrzalem sie temu troche... ehh, rece mi opadaja. Nie dosc ze inne plyty (INNE CHIPSETY!!!), a co najlepsze INNE KARTY GRAFICZNE! Widze ze mocno chcesz zrobic ze mnie pajaca, ale niestety ciągle robisz go z siebie... cóz... Nie chce kolejnej wojny, wiec topic zamykam a ty stąd spadasz. Nie bede z reszta nikogo przekonywal ze Tweak nie jest stronniczy, bo kazdy uparty i tak zdania nie zmieni... widzisz kolego nie masz argumentow zobatrzyles ze zrobilscie jedno wielkie gowno!. Inne chipsety?? wszytsko dobrze opisalem poczytaj a znajdzie WSZYSTKO WYJANILEM A TWOIM ZDANIEM ZEBY ROZWIAZAC SPRAWE NAJLEPIEJ JEST ZAMKNAC TOPIC! NIE LADNIE TAL LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE CO CZYTACIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 widzisz kolego nie masz argumentow zobatrzyles ze zrobilscie jedno wielkie gowno!. Inne chipsety?? wszytsko dobrze opisalem poczytaj a znajdzie WSZYSTKO WYJANILEM A TWOIM ZDANIEM ZEBY ROZWIAZAC SPRAWE NAJLEPIEJ JEST ZAMKNAC TOPIC! Przewanie staram się walczyć z kretyńskimi tematami, a ten twoj wlasnie za taki uznalem... Z reszta komu ja to pisze, i tak masz znow bana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Sorki z tym Madonion mi sie pomyliło......... A Ty Tristan wypierdalaj z tego forum.........nikt Cie nie lubi......... miałeś tu już więcej nie wrócić........ <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarzu 15 - letni ! Puściłeś wodze dla Twojej inteligencji zamieszczając posty z zdjeciami rzekomej żony ( dziewczyny ) Liska ! Jesteś straszny......... kiedy wkońcu dorośniesz ??? ....... Znalazł sie wielki specjalista...... jedna recenzja w życiu i jeszcze zwalona ! W Y P I E R D A L A J ! PS Sorki za przekleństwa ale MUSZE ! Nie dziwie ci sie... najspokojniejszy by nie wytrzymał przy tym człowieku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...