voyager90 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Mam pytanie : czy zmieszcza sie obok siebie te 2 zalmany obok siebie - tzn ten 7000A-Cu i ten niebieski na NB - slyszalem podobno ze nie da rady bo na siebie zajdą. 2 czym sie rozni zalman 7000A od B ? warte swej ceny ( mam whispera iv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 1. Ten niższy powinien wejśc, ten większy raczej nie. Jak nie wejdzie to co za problem spiłować/wygiąć kilka żeberek? 2. A od B różnią się tylko regulatorem obrotów, ten w B jest nieco lepszy. Poczytaj na forum o Pentagramach, bo przy odrobinie własnej pracy z papierem ściernym są ponoć równie dobre a o połowę tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager90 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 dzieki Armadon :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 u mnie niebieski wszedl bez problemu :) co prawda inna plyta ten zalman a kika zedow rzeberke nirzszych na tyle ze powinien wejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafat Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Dzisiaj montowałem na NF7 na NB niebieskiego Zalmana a mam dość duży coolerek (Pentagram CuAl - podobny do ZAlmana) i ledwo ledwo sie zmieściło i nadal minimalnie widać spod radiatora kawałek chipsetu ale wszystko sie chłodzi całkiem ładnie wiec nie powinno być problemów a zresztą jak już ktoś napisał żaden problem troszke upiłować albo wygiąc chociaż mi sie nie chciało bo i tak jest dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...