p3dzi0r Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 gdzie kupić dody do podświetlania komórek ? , jakie majom rozmiary i napięcie zasilające ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 WWW.GSMPARTS.PRV.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Diody możesz kupić na Wolumenie i u mojego ojca kosztują 10zł. jedna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Diody możesz kupić na Wolumenie i u mojego ojca kosztują 10zł. jedna :DA na www.gsmparts.prv.pl 1zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Diody możesz kupić na Wolumenie i u mojego ojca kosztują 10zł. jedna :D Sorry pomyłka wielka :oops: nie 10 zyli tylko 5zł. a różnią sie tym, że te za 1 zl. są wysoko napięciowe i nie w każdym telefonie dobrze będą działać a te za 5 zl. nisko napięciowe i w każdym będą dobrze działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...