Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ostatnio forum sie strasznie slimaczy niewiem czyt to tylko u mnie (wszstie inne strony dobrze dzialaja) nie chodzi tu o bredkosc ladowania sie strony bo ta jest zadowalajaca tylko o czas po jakim serwer odpowiada w operze jest czasladowania i czesto "sendig request to forum.purepc.pl" trwa okolo minuty i dluzej zanim serw odpowie gdy leci z gorki a ping jest jakies 30ms wiec niewiem co sie dzieje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Sie serwer skonczyl... A marco gdzies nam nawial. A tak btw, temat byl juz omawiany ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 myslelem, ze forum realitynet jest wolne, ale tu to jest przegiecie. co chwila wyskakuje phpBB critical error albo 503 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 To kup nam nowy serwer albo daj nam troche czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 To kup nam nowy serwer albo daj nam troche czasu.czasu daje ;] to juz sie dzieje od 2-3dni :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 racja wolno chodzi forum ale chodzi :idea: no i te critical errory tez fajne sa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 U mnie co drugie wczytawanie to jakiś error, ale nie zniechęca mnie to ani troche. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 racja wolno chodzi forum ale chodzi :idea: no i te critical errory tez fajne sa :lol: ta bardzo często uprzyjemnia przeglądanie forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 jak to sie stalo tweak nie zalapal sie jeszcze na fale zbierania kasy przez userow na serw/hware? do dziela! ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Pytam z ciekawosci.Ile zajmuje obecna baza forum?Tzn te wszystkie posty razem wziete? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Baza Danych: 1071.91 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Boże! forum chodzi strasznie wolno, za wolno.......... Ładuje się 5 minut a jak coś napiszesz to wyskakuje błąd 503......... Prosze, zróbcie coś (skasujcie jakieś głupie i pozamykane posty)! Prosze w imieniu wszystkich zainteresowanych!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Milo ze ktokolwiek czyta to co pisze czasami na tym forum. Weekendowe problemy sa zwiazane przedewszystkim z faktu ze jeden z serwerow jest aktualnei w remoncie ktory sie troche przedluzyl (dziekujemy producentowi chipsetu firmie I. za wypuszczenie totalnego gniota jako ServerBoard). Dzisiaj w nocy powinien wrocic do nas serwer numer 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 ale i tak jest super jak wchodzisz patrzysz a tu 5 takich samych postofff albo tematuff.. ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Dziekuje za odpowiedź marco. Już troche ta sytuacja z forum denerwuje więc....Jeszcze raz dzieki i sorry za problem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Dziekuje za odpowiedź marco. Już troche ta sytuacja z forum denerwuje więc....Jeszcze raz dzieki i sorry za problem :oops: dołanczam się do wypowiedzi wyżej :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 nie zkladam nowego tematu bo niewarto, wykrzaczyla sie opcja "Zobacz posty od ostatniej wizyty", niemozna z niej korzystac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Teraz jestem na kompie u kumpla, mieszka 500m dalej niż ja, ma z tej samej sieci kablowej net co ja, tylko ma inny modem i forum śmiaga pięknie, bez errorów i szybciej niż u mnie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 wow.. sysko działa już dobrze..forum śmiga jak kiedyś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Rano i w nocy jest ok. Popołudniu jest tragedia bo prawie wogóle nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 jak to sie stalo tweak nie zalapal sie jeszcze na fale zbierania kasy przez userow na serw/hware? do dziela! ;Dja bym sie przychylił nawet do tej opcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 wow.. sysko działa już dobrze..forum śmiga jak kiedyś :) a juszzz myślałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 :wisielec: ^^^^^^^^^^^^ tak jest na forum!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Przez 20 min przeczytałem 2 posty i raz odpisałem!!! A z rana było tak pieknie :cry: (koło 8.00) Tylko współczuć modemowcą (a telekomuna zaciera ręce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no okropnie jest !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Przez 20 min przeczytałem 2 posty i raz odpisałem!!![joke] Szybko czytasz. :D [/joke] Cierpliwości - skończą się wakacje to będzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Przez 20 min przeczytałem 2 posty i raz odpisałem!!![joke] Szybko czytasz. :D [/joke] Cierpliwości - skończą się wakacje to będzie lepiej. Ach, niedomyślny jesteś...tak dłogo czytałem bo tak się dłuuuugo ładuje... A myslisz że po wakacjach będzie mniejszy ruch?? Może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 To moze zrobimy zrzutke na nowy serwer bo ostatnio nie da sie w ogole na forum ani pisac ani czytac :/ Jakby tak kazdy wplacil 5zl na konto tweaka to by sie moze cos ukulalo :) Ja moge dac nawet 10zl zebyscie nie mysleli ze jestem skarpeta :lol: EDIT: tylko rachuneczek nam pokazecie na forum , zeby kasiura nie poszla na uzwywki dla adminow :lol: :lol: (joke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ja terz 10 moge dac jak kazdy sie zrzuci nawet te 5zl czy 2zl to moze na nowe mobo i 1gb ram sobie kupic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 dobre dobre.. panowie jak by 200 osob dalo po 5 zł to co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Sorry...ja muszę 5 zł na skłatke harcerską dać....nie da rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...