wonderwall Posted August 8, 2004 Report post Posted August 8, 2004 taaak, czas idiotycznych pytan wiec czy te dolne nozki sa obligatoryjne ? problem tkwi w wysokosci obudowy, bez nozek wchodzi w biurko a z nozkami juz nie, czy te nozki sa konieczne zapewniaja jakas wieksza stabilnosc czy tez mozna ich nie stosowac? moze cos jest w instrukcji ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
fisherix Posted August 8, 2004 Report post Posted August 8, 2004 hehe, Można je zdemontować(sam tak mam) ale należy podkleić jakieś filce czy coś. Obudowy chiefa są na tyle ciężkie i szerokie, że napewno się nie przewróci pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
swiety_mikolaj Posted August 8, 2004 Report post Posted August 8, 2004 hehe, Można je zdemontować(sam tak mam) ale należy podkleić jakieś filce czy coś. Obudowy chiefa są na tyle ciężkie i szerokie, że napewno się nie przewróci pozdrawiam wlasnie bez filcow to ci sie wywali rozwali i bedzie tragedia proponuje ten model http://allegro.pl/show_item.php?item=29363952 rozmiar 42 bedzie dobry do budy chiefteca :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
fisherix Posted August 8, 2004 Report post Posted August 8, 2004 ehe, no może mogą i być, ale ja bardziej się obawiam co by było gdyby wonderwall postawił sobie chiefa gołą blachą na płytkach, parkiecie, panelach, czy co tam jeszcze twardego :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...