Radioactive Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Witam !!! Mam pytanie, a mianowicie mam okazję kupić od znajomego kartę Radeon 9600 Sapphire 256ddr 128bit kości pamięci Samsung (wersja OEM, jeszcze 2,5 roku gwarancji) za około 400zł (może troche mniej), czy kupić tą kartę (cena wydaje mi się okazyjna) czy może nie "pakować się w taki wydatek tylko kupić coś innego i tańszego (obecnie mam tylko gf2) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Nie opłaca sie. Weź radka 9550 od HIS-a lub Gigabyte'a ze skłonnością do tego drugiego bo ma lepsze wyniki od innych 9550. Mimo samego radiatorka i tak sie nieźle kręci, a chłodzenie można zmienić. Zdecydowanie lepszy wybór niż jakikolwiek zwykły 9600. Nie opłaca sie. Weź radka 9550 od HIS-a lub Gigabyte'a ze skłonnością do tego drugiego bo ma lepsze wyniki od innych 9550. Mimo samego radiatorka i tak sie nieźle kręci, a chłodzenie można zmienić. Zdecydowanie lepszy wybór niż jakikolwiek zwykły 9600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jeśli to zwyklasty 9600 to za przedmówcą nie opłaca się. Jeszcze ta pamięć 256Mb to już padaka zupełna. Nie dość że karta nie jest w stanie tego wykorzystać to jeszcze źle się kręci. R9600Pro od Gigabyte chodzą już po 455-470zł a to uważam jest świetna cena za taką kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...