wampir Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Wlasnie znalazlem takie cos na newegg.com mial moze ktos z was do czynienia z czyms takim ?? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-127-127&depa=1 wyglada nastepujaco widac dobre stock cooling , prawdopodobnie rdzen r360 nie wiem tylko jak z tym pcb u niego Piszcie co wiecie , jak by to skonfrontowac z sapphirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Chyba nie na pcb od XT układ kondensatorów obok VGA jest nie ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 W opiniach uzytkownikow wszystko jest wyjasnione (rdzen R360), podano nawet linka do recenzji, w ktorej pisza o zmianach PCB (zastosowanie kondensatorow elektrolitycznych): http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review....000r9800pro0105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 W tej recenzji ktora podales karta wypadla super , i polecaja ja . Troche gryzie tylko fakt ze nie ma odczytu temperatury:( Jest sens zaryzykowac ja , czy lepiej szukac jakiegos szafira i zakladac mu lepsze chlodzenie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Mi sie zdaje czy ona nie ma Molexa od zasiklania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 I to agp jakies inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 hajper i turtles: N/C... Co do tego MSI: - projekt płytki i zasilania jest by MSI, a nie by ATI - molex zastąpiono wtyczką od FDD :) która jest umiejscowiona przy zewnętrznej części krawędzi laminatu, na przeciwko od portu AGP - karty MSI są na R360, ale BIOS od XT do niej nie wchodzi (artefakty), zwiazane jest to z PCB. Oczywiście można własnoręcznie zmodyfikować BIOS i będzie śmigać. :D - w Polsce takich kart jeszcze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Hehe wreszcie Msi wzięło się za Ati zawsze robili tylko Nvidii karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 hajper i turtles: N/C... Jak DLA MNIE to sie troche różnią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Moja wina, ze ktos zapodal takie ujecie, ze tylko radiator dobrze widac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Wampir, ta karta MSI jest jakaś dziwna - wiele osób wybrało ją ze względu na dobre recenzje w sieci, a teraz klną i złorzeczą ;) http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=...10&pagenumber=2 Wyniki OC tesh mają jakieś marniutkie, ja bym chyba poszukał Sapphire na twoim miejscu (BTW to w Niemczech bez problemu można kupić tą MSI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...