gib Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Witam.Chiałbym reanimowac stary sprzet tj. -P4 2.0ghz (socket 423) -256 DDR (266mhz) -Samsung 40GB I teraz zwracam sie z zapytaniem jaka bedzie najlepsza płyta głowna wlasnie pod tego procka? Uzyłem szukajki niesty nic nie znalazlem,google-tez nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemota Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Kiepsko szukałeś http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=29273436 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Nie zrozumiales mnie chyba,nie chodzi mi gdzie moge kupic plyte z socketem 423,tylko jaka bedzie najlepsza pod tego procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 No dlatego ci podał tego linka. Przeczytaj opis aukcji to zrozumiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Przeczytałem.Jakis czas temu tez szukałem płyty pod tego procka i na allegro znalazlem asusa i tez było napisane,ze to najlepsza płyta z socketem 423.Tak wiec mam pewnien dystans,ale mam zaufanie do abita z an7 jestem zadowolony,tak wiec jeszcze poszukam jakis informacji na temat tego th7.Ale czekam jeszcze moze ktos cos innego jeszcze zapropnuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Abit rządi i tyle. Wątpie żebyś znalazł lepszą. I looknij w swój podpis bo masz troche błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Znalazłem dwa - poprawiłem.No to chyba sie jednak bede decydował na tego abitka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...