Skocz do zawartości
wadim

PNY nVidia GeForce 6800 128 Mb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mam zamiar zakupic poprzez "znajomego" który przyjedzie za 2 miesiace do Polski karte graficzna PNY nVidia GeForce 6800 128 Mb mam kilka problemów z angielskim niestety:

http://www.futurepowerpc.com/scripts/detai...PB&REFID=&tab=0

1.Status dostępności: Available While Supplies Last "dostępny jakis(pewien) dostawca? ostatnio. Nie zrozumialem o co w tym dokładnie chodzi, może mi ktoś wyjasnic czy ta karta jest w sklepie czy jej nie ma :)

2. Gwarancja http://www.futurepowerpc.com/scripts/detai...PB&REFID=&tab=2

o co chodzi z dozywotnią gwarancja?? i czy jest to gwarancja od sklepu czy od producenta :) czy dozywotnia to znaczy ze jak za 10 lat padnie to mi dadza nowa hehe??

LIMITED WARRANTY - FuturePowerPC.com offers no warranty other than the expressed warranty offered by the manufacturer, or the warranty listed on the this page. During this period, FuturePowerPC.com will repair or replace all merchandises proved to be defective during the specified warranty. However, FuturePowerPC.com will not warranty any product that has been subjected to improper freight handling/shipping, abuse (overclocking and "modding" included), neglect, or unauthorized repair or installation. The warranty also will not cover product(s) installed with non-FuturePowerPC.com components, and product(s) with broken warranty seals or assembly trace.

nie ma tutaj zadnego haczyka?

3. Czy bede miał gwarancje w polsce??

Wszystkim dziekuje za pomoc w wytłumaczeniu :) pozdro!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi