marcinps Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Czesc obecnie mam Winfasta Geforce 3 Ti 200 /64mb dzis zobaczylem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29263756 sprzedawac swoja ??? i ile bym za nia wzial ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Według mnie szkoda zachodu. Jakbym zmieniał to już na coś z DX9 (radek 9550). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 a ile bym musial doplacic do niej ?? sprzedajac swoja dodam ze mam radiatorki 1.5cm (thermaltake) na pamieciach .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Dopłata wyszła by cie minimum 100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 wiec tak sprzedalem swoja za 300 zl ufff trochu sie znia nalatalem ( czy uwierzycie ze koles w jednym sklepie chcial mi zania dac 150 zl max haah wysmialem go :)) gf4 juz zalicytowany bede chyba musial do niego dokupic radiatorki na pamieci interesuja mnie takie http://4max.com.pl/produkt.asp?id=453 tylko nie wiem czy beda pasowac i czy sie oplacaja (wydajnosc) do tego moze jakies inne chlodzenie na gpu co polecacie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Według mnie szkoda kasy na tak małe radiatorki. Jeśli nie masz żadnych wystających elementów typu kondensatory między sąsiednimi kostkami pamięci, to kup radiatory Spire. Mają ogromną powierzchnię i będą lepsze niż jakiekolwiek malutkie miedziaki. A cena malutka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 radiatorki poczekaja bo nie wiem jakie wejda na tego nowego Silencera 1 bo chyba takiego zakupie .... nic tylko czekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 radiatorki poczekaja bo nie wiem jakie wejda na tego nowego Silencera 1 bo chyba takiego zakupie .... nic tylko czekacradiatorki poczekaja bo nie wiem jakie wejda na tego nowego Silencera 1 bo chyba takiego zakupie .... nic tylko czekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 300z. za GF3Ti200 niezle ;) W komputroniku ostatnio wyprzedawali GF3Ti200 od Gainwarda za 273zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 od gainwarda moj byl winfast krecil sie bez problemow na 250/550 wyzej nie probowalem bo zakrotko go nawet mialem zeby sie nim pobawic ( tez dalem za niego 300zl) wiec nie chcialem na nim stracic.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ja 1.5 roku temu kupilem GF3 Ti 200 z Palita za 300zł.. Okazyjnie.. Krecil sie z 175/400 az do 290/600 .. Ehh to byl model.. Poprostu wymiatal.. Ale niestety umarl;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 lepiej wez HIS 9550 128MB/128bit i krec krec krec... bedzie wydajniejszy w grach od tego gf 4 ti no i dx 9.0 ladny.. a jak juz sien a gf uparłes to są na allegro CHAINTECHy 128mb na hynixach 3,6ns za 369zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29086467 firmowa karta i z znacznie lepszymi pamieciami.. .te etrotechy3,5ns na gainwiardzie to syf totalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 juz kupilem tego gainwarda zreszta pewnie za jakis czas i tak bede go zmienial :) a krecic zabardzo go nie bede zreszta nie jestem jakims maniakiem krecenia ... czekam zato jak wczesniej pisalem na tego nowego Silencera 1 bedzie cichutko chodzil mam nadzieje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4OCer Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ale ..... ehhhh. To dobrze działa z Doom'em3 Ale koleś napisał. Traci wszystkie plusy tej gry :) Btw. było poczekać i kupić coś lepsiejszego za niewiele większą kasę. Aha, te revoltec'i są wporządku - może małe ale to są przecież miedziane flower'y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 P4OCer<--- chyba banana chcesz za ten podpis... nie czytales regulaminu czy taki ***** jestes ze nie zauwazyłes ze nikt tutaj nie ma grafiki w podpisach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 wiec tak mam juz te 4 :) jestem zadowolony ( wynik na d900 Solteku kav to 6000 w 3dmarku 2001) gdzie wczesniej na ti 200 podkreconej do 500 mialem troche ponad 5000 teraz czeka mnie gruntowna wymiana kompa i napewno bedzie lepiej :) ale mam pytanie chcialby zalozyc na ramy radiatorki ale na jednym z nich jest naklejka z danymi karty i jakos zabardzo normalnymi sposobami nie chce zejsc czym to sciagnac ??? zeby nie uszkodzic karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 No zmiany konieczne bo ludziska z Ti4200 wyciskają 17K pkt. w 2K1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 buuu a co z ta naklejka ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez2 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mozesz przyklejić radiatorki, karte mozes sprzedac bez radiatorków, a dane przepisać na inny papir. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 chodzilo mi raczej o to co mam zrobic z ta naklejka ktora siedzi na jednaj z kosci pamieci paluchem sciagnac sie jej nie da a chce sobie zalozyc na pamiatki radiatorki i dlatego pytam czym najlepiej zeby nie uszkodzic karty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez2 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Spróbuj potrzeć naklejke spirytusem, powinna zejsc i nie uszkodzisz karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ah dalem sobie z nia rady nawet bez pomocy spirytusu poprostu chile sie meczylem zeby jej rog odkleic zerwalem tyle ile sie dalo a reszte papieru + klej wytarlem paluchem zrzedl po chwili tarcia :) ale i tak dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz354 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 wedlug mnie nie ma sensu kupywac juz karty na directx 8.1 lepiej juz na 9.0 np. 9550 radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 wedlug mnie nie ma sensu kupywac juz karty na directx 8.1 lepiej juz na 9.0 np. 9550 radka ale on juz napisal 2 czy 3 razy ze juz ja kupił,wiec po ptokach :P Revolteci...polecam-sam mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...