Skocz do zawartości
marcinps

Czy warto sprzedawac ..... zeby kupic .....

Rekomendowane odpowiedzi

wiec tak sprzedalem swoja za 300 zl ufff trochu sie znia nalatalem ( czy uwierzycie ze koles w jednym sklepie chcial mi zania dac 150 zl max haah wysmialem go :)) gf4 juz zalicytowany bede chyba musial do niego dokupic radiatorki na pamieci interesuja mnie takie http://4max.com.pl/produkt.asp?id=453 tylko nie wiem czy beda pasowac i czy sie oplacaja (wydajnosc) do tego moze jakies inne chlodzenie na gpu co polecacie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Według mnie szkoda kasy na tak małe radiatorki.

Jeśli nie masz żadnych wystających elementów typu kondensatory między sąsiednimi kostkami pamięci, to kup radiatory Spire. Mają ogromną powierzchnię i będą lepsze niż jakiekolwiek malutkie miedziaki. A cena malutka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej wez HIS 9550 128MB/128bit i krec krec krec... bedzie wydajniejszy w grach od tego gf 4 ti no i dx 9.0 ladny..

a jak juz sien a gf uparłes to są na allegro CHAINTECHy 128mb na hynixach 3,6ns za 369zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29086467 firmowa karta i z znacznie lepszymi pamieciami.. .te etrotechy3,5ns na gainwiardzie to syf totalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz kupilem tego gainwarda zreszta pewnie za jakis czas i tak bede go zmienial :) a krecic zabardzo go nie bede zreszta nie jestem jakims maniakiem krecenia ... czekam zato jak wczesniej pisalem na tego nowego Silencera 1 bedzie cichutko chodzil mam nadzieje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ..... ehhhh. To dobrze działa z Doom'em3 Ale koleś napisał. Traci wszystkie plusy tej gry :) Btw. było poczekać i kupić coś lepsiejszego za niewiele większą kasę. Aha, te revoltec'i są wporządku - może małe ale to są przecież miedziane flower'y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec tak mam juz te 4 :) jestem zadowolony ( wynik na d900 Solteku kav to 6000 w 3dmarku 2001) gdzie wczesniej na ti 200 podkreconej do 500 mialem troche ponad 5000 teraz czeka mnie gruntowna wymiana kompa i napewno bedzie lepiej :) ale mam pytanie chcialby zalozyc na ramy radiatorki ale na jednym z nich jest naklejka z danymi karty i jakos zabardzo normalnymi sposobami nie chce zejsc czym to sciagnac ??? zeby nie uszkodzic karty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wedlug mnie nie ma sensu kupywac juz karty na directx 8.1 lepiej juz na 9.0 np. 9550 radka

ale on juz napisal 2 czy 3 razy ze juz ja kupił,wiec po ptokach :P Revolteci...polecam-sam mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...