pawel.sliwa12 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 wer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja mam rev.3.2 sprawuje się ok, 2600@3200 10x220 stabilne tylko pamitki Kingstony :( ale udaje mi się uzyskać 230 tylko za niskie Vcore na procu- chłodzenie :(. Do wysokich fsb pewnie Abit byłby lepszy, Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek86 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 odradzam mialem ta plytke i sypalo sie wszystko z resztom jak chcesz moze ja trafilem na felera lepszy abit np nf7 albo nf7-s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 zmien nazwe topicu bo jest nieregulaminowa, i kup se abita nf7 roznica w cenie niewielka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...