Skocz do zawartości
|Micro|

Unreal 3

Rekomendowane odpowiedzi

:blink:

Przeciez ta gra nie wymaga intela do dzialania, juz jakis czas temu gralem w fulla i smigala na kompie z siga. W sumie grafa nic szczegolnego, nie wyglada na miare U3 a sama gra troche nietypowa, moze odswieze ja sobie niedlugo i zobacze dlasze etapy, bo prawde mowiac zatrzymalem sie na pierwszej mapce z braku checi do gry. ;]

Gra supportuje oczywiscie physx.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink:

Gra supportuje oczywiscie physx.

Hmm o tym to akurat nie wiedziałem. ;) Grafika faktycznie nie powala. Nic więcej na jej temat nie wiem, bo jak Plusk do dziś sądziłem że działa tylko na Intelach. Czemu piszesz o tej grze tutaj skoro jest oddzielny temat

http://forum.purepc.pl/Roboblitz-t171878.html Czyżby gra pod względem grywalności była tak słaba że nikt nic o niej nie pisze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny tytuł na unreal3...

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11652

Człowiek już się przyzwyczaił do dobrej grafiki i już ten silnik nie robi tak wielkiego wrażenia jak dwa-trzy lata temu...

... chyba, że jeszcze nie wyciągają z niego wszystkiego co najlepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A np. jest możliwość, że na początku miałem nick "Oktek" i chcę teraz na tym samym kluczu mieć nick "KitKat"? Tzn... może być na odrębnym koncie, może stare być usunięte, byleby na moim pewnym kluczu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A np. jest możliwość, że na początku miałem nick "Oktek" i chcę teraz na tym samym kluczu mieć nick "KitKat"? Tzn... może być na odrębnym koncie, może stare być usunięte, byleby na moim pewnym kluczu.

wiekszosc gier po prostu sprawdza czy key jest w uzyciu, takze powinno byc ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi