Michael Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Mam tyci problem rozrególował mi się BIOS. Wbiłem się na strone producenta http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/Cat...nuID=35&LanID=0 a tu mi wyskakują dwa rodzaje 2003/03/28 K7S5A (1.1) 2003/03/28 K7S5A (3.1) Który mam wybrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Mam tyci problem rozrególował mi się BIOS.Do "wyregulowania" biosa nie jest potrzebny nowy - wystarczy użyć zworki "Clear CMOS" (opis w instrukcji) 2003/03/28 K7S5A (1.1) 2003/03/28 K7S5A (3.1) Który mam wybrać ? Właściwy. Numer wersji płyty (REV.) jest narukowany na płycie, a był tez na kartonie w którym ją sprzedano. No właśnie Grrrrrr nie mam pudełka nie mam instrukcji (Ludzka głupota) Na płycie mam tylko napisane K7S5A :/ Wiesz może gdzie tak mniej więcej może być ta zworka "Clear Cmos" ? Albo czy jest jakiś program który pokaże mi jaką mam wersje płyty czyli 1.1 czy 3.1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 No właśnie Grrrrrr nie mam pudełka nie mam instrukcji (Ludzka głupota) Na płycie mam tylko napisane K7S5A :/ Wiesz może gdzie tak mniej więcej może być ta zworka "Clear Cmos" ? Albo czy jest jakiś program który pokaże mi jaką mam wersje płyty czyli 1.1 czy 3.1 ?? lol ;] na samym dole plyty , 3cm w prawo od 2 slotu pci licząc od dołu ;] przestaw zwroke w druga pozycje na 10s a pozniej wroc do pozycji w jakiej jest teraz, nie musisz nawet tego robic to sluzy do kasowania biosa wystarczy ze wejdziesz do biosa i wszystko poustawiasz jak powinno byc, wada k7s5a jest wlasnie kasowanie sie biosa, ale po wgraniu nieoficialneog biosa np hone-x problem znika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fro$ Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 na rev 3.1 na wyjsciu portu rownoleglego jest nalepka ze ma wsparcie fsb133 a przy sockecie druga inf. o tym ze ma wsparcie dla XP (naklejka z nadrukiem "XP") <-- to gwoli info jak nie mozesz znalezc nadruku na plycie z rev (ktory jest w lewym dolnym rogu -> np. rev. 3.1) a poza tym sa programy, ktore pokaza Ci rev plyt np. sisoft sandra [...] ale po wgraniu nieoficialneog biosa np hone-x problem znika ;]wiesz skad zaciagnac ten nieoficjalny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 tak wogole to grrr :evil: polecam to ----> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49399 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 tak wogole to grrr :evil: polecam to ----> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49399 Jokij załużmy ze zrobiłem ten trik z zwroką to jak potem instalnąc biosa ? :] I cohdzi ci o te biosy które podał j.h.hudy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...