Skocz do zawartości
k2

DC i serwery ranking

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jakby mial wygladac taki ranking. To zalezy od wielu slakdnikow czy hub jest dobry czy nie. Na jednym jest wszystko ale trzeba udostepniac 60GB i miec lacze 10Mbit- nie wiem czy to taki wspanialy serwer. Na innych jest to czego trzeba a juz nie ma takich wymagan.

Ja sie podlaczam do 10 hubow obojetnie jakich i zawsze znajde to czego szukam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jakby mial wygladac taki ranking. To zalezy od wielu slakdnikow czy hub jest dobry czy nie. Na jednym jest wszystko ale trzeba udostepniac 60GB i miec lacze 10Mbit- nie wiem czy to taki wspanialy serwer. Na innych jest to czego trzeba a juz nie ma takich wymagan.

Dokladnie , mysle ze taki ranking jest niepotrzebny .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie , mysle ze taki ranking jest niepotrzebny .

tylko ze na niektórych hubbach tarnserw wacha sie od 2-5 kb/s a na niektórych 20-40kb/s i to jest róznica.

Fakt wiele tez zalezy od uzytkowników danego hubba.

z tego co widze kozystacie z d++

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jednak dalej używam kazy, a jeśli nie ma na niej czegoś to wskakuje na DC i tam zazwyczaj to gdzieś znajde. W Kazie podoba mi się to że można ściągać od wielu osób jednocześnie.

Ostatnio zainstalowałem sobie programik Dietkaza i już nie mam w niej tych głupich reklam i spywarów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wychodze z inicjatywa stworzenia rankingu serwerów DC.

Które według was sa godne polecenia [w/g transweru i ilosci danych]

Ranking? Ja tam polecam Polska YAMA-HA - bo jest tam dużo ludzi i dużo softu... nie lubie ASK Zone, bo tam nie dopuszczają DC++.... to tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wychodze z inicjatywa stworzenia rankingu serwerów DC.

Które według was sa godne polecenia [w/g transweru i ilosci danych]

Ranking? Ja tam polecam Polska YAMA-HA - bo jest tam dużo ludzi i dużo softu... nie lubie ASK Zone, bo tam nie dopuszczają DC++.... to tyle :)
Yama-ha fajna jest ale cos za czesto tam maja awarie (co godzine pyk! I hub siada, a jak chce sie wrocic to juz polowy ludzi nie ma i jest problem z zalogowaniem). A moze to wina lacza (u kumpla. bo ja nabijam pieniazki naszej Tpsa :cry: ). Ale co fakt, to fakt - ludzi pelno i sporo softu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem taka lista jest niepotrzebna; wystarczy w konfiguracji wpisać kilka adresów skąd będzie pobierana lista hubów i znajdziecie chyba wszystkie możliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi