k2 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Witam Wychodze z inicjatywa stworzenia rankingu serwerów DC. Które według was sa godne polecenia [w/g transweru i ilosci danych] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 rozumiem ze nikt nie kożysta z tego programu.... dobr... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ja nie kozystam ale taki ranking by sie styknol , kiedys uzywalem ale mialem slabe transfery , a pozatym do dc++ jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Nie wiem jakby mial wygladac taki ranking. To zalezy od wielu slakdnikow czy hub jest dobry czy nie. Na jednym jest wszystko ale trzeba udostepniac 60GB i miec lacze 10Mbit- nie wiem czy to taki wspanialy serwer. Na innych jest to czego trzeba a juz nie ma takich wymagan. Ja sie podlaczam do 10 hubow obojetnie jakich i zawsze znajde to czego szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Nie wiem jakby mial wygladac taki ranking. To zalezy od wielu slakdnikow czy hub jest dobry czy nie. Na jednym jest wszystko ale trzeba udostepniac 60GB i miec lacze 10Mbit- nie wiem czy to taki wspanialy serwer. Na innych jest to czego trzeba a juz nie ma takich wymagan. Ja sie podlaczam do 10 hubow obojetnie jakich i zawsze znajde to czego szukam. Dokladnie , mysle ze taki ranking jest niepotrzebny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Nie wiem jakby mial wygladac taki ranking. To zalezy od wielu slakdnikow czy hub jest dobry czy nie. Na jednym jest wszystko ale trzeba udostepniac 60GB i miec lacze 10Mbit- nie wiem czy to taki wspanialy serwer. Na innych jest to czego trzeba a juz nie ma takich wymagan. Ja sie podlaczam do 10 hubow obojetnie jakich i zawsze znajde to czego szukam. Dokladnie , mysle ze taki ranking jest niepotrzebny . tylko ze na niektórych hubbach tarnserw wacha sie od 2-5 kb/s a na niektórych 20-40kb/s i to jest róznica. Fakt wiele tez zalezy od uzytkowników danego hubba. z tego co widze kozystacie z d++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ofkoz :D dc++ roxx v0.163blue :D hmm a ranking ?? to sie zmienia co jakis czas ( ilosc ludzi na hubie) wiec nie nadazysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ja jednak dalej używam kazy, a jeśli nie ma na niej czegoś to wskakuje na DC i tam zazwyczaj to gdzieś znajde. W Kazie podoba mi się to że można ściągać od wielu osób jednocześnie. Ostatnio zainstalowałem sobie programik Dietkaza i już nie mam w niej tych głupich reklam i spywarów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a moze postawic huba tweak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a ja polecam hub "BUNKIER PDZ" dc- bunkier.d2g.biz stronka www.bunkier.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Witam Wychodze z inicjatywa stworzenia rankingu serwerów DC. Które według was sa godne polecenia [w/g transweru i ilosci danych] Ranking? Ja tam polecam Polska YAMA-HA - bo jest tam dużo ludzi i dużo softu... nie lubie ASK Zone, bo tam nie dopuszczają DC++.... to tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Witam Wychodze z inicjatywa stworzenia rankingu serwerów DC. Które według was sa godne polecenia [w/g transweru i ilosci danych] Ranking? Ja tam polecam Polska YAMA-HA - bo jest tam dużo ludzi i dużo softu... nie lubie ASK Zone, bo tam nie dopuszczają DC++.... to tyle :)Yama-ha fajna jest ale cos za czesto tam maja awarie (co godzine pyk! I hub siada, a jak chce sie wrocic to juz polowy ludzi nie ma i jest problem z zalogowaniem). A moze to wina lacza (u kumpla. bo ja nabijam pieniazki naszej Tpsa :cry: ). Ale co fakt, to fakt - ludzi pelno i sporo softu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ja bym Ci polecił serwery szwedzkie jak się tam dostaniesz to możesz uzyskać super transfer (szwedzi mają zajebiste łącza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Polecam [bBB] Maximum Speed 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja bym Ci polecił serwery szwedzkie jak się tam dostaniesz to możesz uzyskać super transfer (szwedzi mają zajebiste łącza) ja siedze albo na yama-ha2 lub na swern movies zawsze jest tam powyzej 20TB now 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja tam lubie czpro.no-ip.com , jest wypasiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 kazdy skandynawski lub amerkanski z litmitem pozwyzej 80gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 moim zdaniem taka lista jest niepotrzebna; wystarczy w konfiguracji wpisać kilka adresów skąd będzie pobierana lista hubów i znajdziecie chyba wszystkie możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 a moze postawic huba tweak ?całkiem niegłupi pomysl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...