Marcin18 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Chciałeś chyba powiedzieć, że przestają je produkować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk6 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 możliwe, ale ceny spadają podobno z wszystkich procesorów, a nie tylko z Northwood'ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Wycofywane zostają chyba prawie wszystkie procesory o taktowaniu 2,8GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk6 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 no dobra, myślisz że kogoś interesuje jak kupuje procesor czy nadal jest produkowany ?? Ważniejsze chyba dla niego jest to że zamiast płacić 860 zł za P4 2,8 teraz będzie płacił około 600 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyejcop Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja zapłaciłem za swój dokładnie 600zł razem z przesyłką za Allegro w czerwcu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 no dobra, myślisz że kogoś interesuje jak kupuje procesor czy nadal jest produkowany ?? Ważniejsze chyba dla niego jest to że zamiast płacić 860 zł za P4 2,8 teraz będzie płacił około 600 :) Dobra, ok! Ja tylko oznajmiałem w celach informacyjnych, że te procki zaczynają być wycofywane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyejcop Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A ja mam coś dla Was : http://dyejcop.w.interia.pl/Chipsety_Intela.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missio007 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 mój procek poleciał do 3.36GHz na standardowym chłodzeniu czy może ktos odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie PATa? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jesli chodzi o PAT to wyczytalem gdzies ze na plytach P4c800 dziala caly czas, a na p4p800 tylko jesli pamieci chodza w syncro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...