tomall0 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Mam pytanie, mam 2600@3200- 10x220, niedawno zauważyłem, że mam kłopoty z obrazem. Obraz mi drga, nawet jak wejde do biosu wtedy to jest najbardziej widoczne. Jak zejde do defaultowych ustawieź też mam to miejsce. Teraz pytanie siada monitor, czy może wysłużona grafa? Mam nadzieje że do takiego stanu rzeczy nie przyczyniło się OC :) MOże miał ktoś podobny problem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 w biosie masz odświerzanier 60 hz wiec moze mrygać.Opisz dokłądnie co to jest.Moze to byc efekt mory jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 To zaczeło się niedawno to nawet nie jest 30MHz :) poprostu widać jak obraz drga nierównomiernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 sprawdz jeszcze czy nie masz zadnych urzadzen powodujacych zakłocenia elektromagnetyczne .. czasem zaklocac tez moze pompka (jesli masz wc) lub inwerter od katody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 spotkalem sie kiedys z takim efektem i winny byl zasilacz bo chyba dawal za niskie napiecie na AGP wymiana zasilacza na nowszy zlikwidowala usterke Radze sprawdzic zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 hmm widze ze masz 360W i to Chieftec-a wiec to moze jednak nie to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 sprawdz jeszcze czy nie masz zadnych urzadzen powodujacych zakłocenia elektromagnetyczne .. czasem zaklocac tez moze pompka (jesli masz wc) lub inwerter od katody Popieram mialem podobnie jak UPSa postawilem za blisko monitora nieopatrznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Może to waląca się karta graficzna (niepodkręcona), a może efekt zbyt wysokiego fsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxxx Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 chyba w tej wersji AGP (chyba 3.0) to napiecie jest rowne 1,5 V a takiego zasilacz nie daje tylko stabilizator na plycie :). wracajac do tematu to wyjmij moze karty pci z kompa, moze one zaklucaja obraz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 zaklucenia elektr-magnet powodoja rowniez glosniki, tel komorkowe, itp. Tyle ,ze owe zaklucenia obiawiaja sie raczej znieksztalneniami obrazu wynikajacymi z przesterowania wiazki elektronow kierowanej polem magnet. wewn. kineskopu - co daje inny efekt wizualny niz niskie czestotliwosci odswierzania. Proponuje sprawdzenie na innym monitorze/karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...