Skocz do zawartości
_bollo_

jaka płyta dla amd

Rekomendowane odpowiedzi

siemka mam pytanko co polecacie: EPOX ERDA3+ czy EPOX ERDA3I a możę DFI NF2 ULTRA lub ABIT NF7 rev 2 chodzi mi przede wszystkim o wydajność, o.c myśle nad erda3+ ale czy warto płacić o te 130zl wiecej w stos. do rda3i za fire wire czy coś :D którego i tak nie używam i sate przydatna acz kolwiek niekońieczną? dfi ma sate abit chyba nie ale słyszałem żę ma "" extremalną wydajność i możliwości o.c. "

p.s. moge wydać na całą zabawe do 420zl

jaką plyte z w.w. polecacie a możę wy macie jakąś propozycje

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdz sobie na stronke www.sirus.pl tam sa najtansze czesci i podzespoly do kompa, Ja na twoim miejscu wziolbym ABITA NF7 ver 2.0 mam ta plytke kupilem i jestem z niej zadowolony bardzo, jest bardzo wydajna w poruwnaniu do innych plyl pod amd, sa lepsze ale za ta cene to warto ja brac, jesli chodzi o O/C to wypasik Mam na niej Bartona 2500 poszedl spokojnie na 3200 a maxymalnie to wycislem z niego 2700 Mhz TO jest wypas Na innej plycie nie udalo mi sie tego osiagnac:) jestem zadowolony z tej plyty i kosztuje jakies 318 zl , polecam bardzo jest jeszcze inna plytka ktora jest troszke wyposazona to abit nf7-s ma wicej bajerow np: FireWire zresztom nie bede pisal wejdz na ta stronke i poczytaj troszke , kosztuje 450 zl Tez polecam bardzo jest do podkrecania tez bardzo dobra tak jak i nf7 ver 2.0

Ja polecilbym ci abita Nf7 VER 2.0 zalezy jakie masz wymagania

NARKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi