_bollo_ Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 siemka mam pytanko co polecacie: EPOX ERDA3+ czy EPOX ERDA3I a możę DFI NF2 ULTRA lub ABIT NF7 rev 2 chodzi mi przede wszystkim o wydajność, o.c myśle nad erda3+ ale czy warto płacić o te 130zl wiecej w stos. do rda3i za fire wire czy coś :D którego i tak nie używam i sate przydatna acz kolwiek niekońieczną? dfi ma sate abit chyba nie ale słyszałem żę ma "" extremalną wydajność i możliwości o.c. " p.s. moge wydać na całą zabawe do 420zl jaką plyte z w.w. polecacie a możę wy macie jakąś propozycje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek86 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Wejdz sobie na stronke www.sirus.pl tam sa najtansze czesci i podzespoly do kompa, Ja na twoim miejscu wziolbym ABITA NF7 ver 2.0 mam ta plytke kupilem i jestem z niej zadowolony bardzo, jest bardzo wydajna w poruwnaniu do innych plyl pod amd, sa lepsze ale za ta cene to warto ja brac, jesli chodzi o O/C to wypasik Mam na niej Bartona 2500 poszedl spokojnie na 3200 a maxymalnie to wycislem z niego 2700 Mhz TO jest wypas Na innej plycie nie udalo mi sie tego osiagnac:) jestem zadowolony z tej plyty i kosztuje jakies 318 zl , polecam bardzo jest jeszcze inna plytka ktora jest troszke wyposazona to abit nf7-s ma wicej bajerow np: FireWire zresztom nie bede pisal wejdz na ta stronke i poczytaj troszke , kosztuje 450 zl Tez polecam bardzo jest do podkrecania tez bardzo dobra tak jak i nf7 ver 2.0 Ja polecilbym ci abita Nf7 VER 2.0 zalezy jakie masz wymagania NARKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Proponuje A7n8x deluxe albo abita nf7 ale takie tematy byly na pewno! poszukaj czym sie roznia i ile wiecej glosow na tak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 oczywiscie Abit NF7 2.0 Mam od kilku dni i jak na razie zero problemow, same plusy Tylko na NB Zalmana niebieskiego zapodalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...