Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Interesuje mnie szczególnie 2000+ albo zamiana za dopłatą . Może ktoś zna jakiś sklep wysyłkowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Ehh nie kupisz takich. Trzeba miec cholernego farta zeby gdzies takiego spotkac. Sa to tzw engeneering sample czyli probki inzynieryjne. Napewno nie sa w masowej sprzedazy. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Heh, nie kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Ja moge sprzedac mojego AXP1600 z serii AGOIA - odblokowanego ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 poszukaj na aukcjach w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Albo znajdź kogoś kto Ci odblokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 masz marne sznase aby takiego dostac, ale sa serwisanci pasjonaci, ktorzy za drobna oplata zooperuja ci procka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...