zamot Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 MOże mi ktoś powiedzieć, kiedy na rynku pojawił się procesor Intel Penium II. Chodzi mi o dokładny rok wydania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 --- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 ja nie wiem ... powiedz mi jak ci siesprawuje takie dziwne połączenie AMD XP 2500+ ze słabiutkim MX dwójka :) ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamot Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jaka innowacyjna technologia AMD gwarantuje możliwość równoczesnego przetwarzania 32- i 64-bitowego, zapewniając nowy poziom możliwości obliczeniowych i wydajności? AMD32-64, czy AMD64? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Następne odpowiedzi do tego testu otrzymasz po wysłaniu SMS na numer 79[...] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamot Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 oj..... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamot Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 oj..... :D Mr_Gizmo -> Sprawuje się całkiem nieźle. NFS Underground - 800x600 Detale full oprócz odblasków na drodze, bo mnie wkur***** i czasem się trochę przytnie. Painkiller - 800x600 średnio-wysokie detale i prawie całą grę się nic nie działo. Czasem mogłem nawet pobawić się 1024x768 i wysokimi detalami i było OK Far Cry - 800x600 średnio-niskie detale i czasem się mocniej przytnie tak to spoko Więc nie jest źle. A i tak mam zamiar kupić sobię gdzieś na gwiazdkę nowe VGA, potem 512MB Ramu , a potem WC. No ale to daleka przyszłość... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Mr_Gizmo co do ciekawych połączeń to co ja moge powiedzieć. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamot Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Harry ja na Twoim miejscu bym sprzedał dźwiękówkę i kupił jakieś VGA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 włąśnie sprawdzam twojego orba Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Tak zamot sprzedam dźwiękówke i zostane bez żadnej (ta płyta nie ma zintegrowanej). :) A zresztą nie sprzedałbym kochanego SB Live! bo to miodzio karta. A na grafike mam kase ale szukam żeby było jak najtaniej. Gizmo jak tam orb. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 trochę zabawny wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...