zamot Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Wypas gierka Staje na przeciwko siebie dwóch gangsterów i napieprzają się do upadłego. Za wygrane pojedynki dostaje się puty doświadczenia i złoto, za które kupuje się broń (wszelkiego rodzaju gnaty, baseballe, topory i inne "pieszczoszki"). POLECAM Jak ktoś się chce zarejestrować to niech kliknie tutaj http://www.gangstawar.com/?ref=212744 Jeszce raz polecam bo zabawa jest zajedwabista :8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Bardzo fajna gra. Podaj swój nick to Cie rozwale. HeHe. Znasz jakis ludków za ktorych sie duzo dostaje a sa slabi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Hehe..... :? A co Ty dostajesz za to, że ludki będe się z tego linka rejestrować? A wystarczy przecież wejśc na stronę główną i jest tu rejestracja: http://www.gangstawar.com/ Nie ładnie... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 dym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 How do i get easy gold? You can get 250 gold for free if you tell a friend to sign up with your link. The link is located in "Home" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 How do i get easy gold? You can get 250 gold for free if you tell a friend to sign up with your link. The link is located in "Home" :D śledztwo przeprowadzone bez żadnych problemów .. ale gra jest ciekawa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamot Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Gra syci :D mój nick to zamot_pl jestem w gangu Riders_Of_Apocalypse więc jak tkoś się chce zmierzyć to zapraszam. UD: Ja koksuję na kolesiu co ma nick far. Ma zero uzbrojenia, a dostaje się za wygraną 230 G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Niech ktoś mnie spróbuje skasowac :lol: Mój nick: Taras Rejestracja: www.gangstawar.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 nie podawajcie już tych linków do rejestraci z ukrytymi ref'ami każdy wie zkad można sie zarejestrować lepszy koleś do koksowania: "baby_bubble" 415G/12XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Durna ta gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Fajna gierka tylko wolno exp idzie :mrgreen: Jak sie czujcie mocni to zawalczcie z kroolikiem >: P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Są jakies korzyści jak sie jest w crew? Można sie wymieniac bronią, dawac kase czy coś ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 nie ma żadnych korzyści z crew :P moze ktos zemna powalczy "tumeks" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 na baby_bubble juz se nie pokoksujemy bo sie uzbroil wczoraj :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 24.08 - 13:08 i jest goły !! koksujmy póki można ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Co? kto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 BB jest nieuzbrojony ;) I pytanie jaka jest najlepsza broń, żeby mój bot kopał innym tyłki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ho_0ligaN Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Baby Bubble sie uzbroil porządniej od Rocket Lunchera teraz niemam na kim zarabiac ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zawalczcie ze mna ale dajcie mi wygrac mam nick antynikotyn plz dajcie mi wygrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zawalczcie ze mna ale dajcie mi wygrac mam nick antynikotyn plz dajcie mi wygrac :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 jak wogole mozna z kims powalczyc i jak to wogole wyglada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elthorn Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ostatnio mam pewien problem w tej gierce i nie umiem go rozwiązac, problem jest taki ze pokonuje wszystkich z top listy (kroolika, baby itd) a więc jezeli jest ktos kto chce sie ze mną zmiezyc to wyzywam go do walki niech wygra lepszy(czyli ja) mój nick elthorn pozdrawiam was elthorn ps mojąpostac doprowadzilem do tego stanu w jakim teraz jest w 12 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauree Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 zmierzyłem sie z tobą. wygrałem. ale musze przyznac ze cienki nie jestes :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elthorn Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 jestesmy juz na takim poziomie ze kazdy walcząc z drugim go pokona, pokonalem juz wszystkich z toplisty, i wiem ze oni tez mogąmnie pokonac(prawie wszyscy) no ale my jestesmyrówni:) pozdrawiam elthorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauree Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 w sumie to masz racje ale pare razy mi sie zdarzyło ze postacie na takim samym poziomie co my atakowały mnie i przegrywały. to chyba znaczy ze nie kazdy jest sprytniejszy od kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YachOo Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 hmmm ja też garam w gangste ale nie wiem na kim duzo zarobić a far mi sie znudził może kogoś znacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 najlepiej jest lac kroolika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 fajna gierka :D moj nick to DaRuL zapraszam na walke :D (jeszcze slaby jestesm bo nie ma co :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 jak ktoś chce fajt to zapraszam mój nick to Kosmit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik.gawlik Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Mam problem zapisłem sie do tego ale nie otrymuje emaila zwrotnego i nie mogę sobie zagrać. Może mieliście taki problem co???? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...