Grzesioo Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zobaczę jak to będzie! Jeżeli nie sprzedam karty teraz, no to dokupię RAMu, jeżeli sprzedam to kupię tego Radka, a RAm kiedy indziej. :) Z tego co widzę, to zaczyna trochę tanieć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zobaczę jak to będzie! Jeżeli nie sprzedam karty teraz, no to dokupię RAMu, jeżeli sprzedam to kupię tego Radka, a RAm kiedy indziej. :) Z tego co widzę, to zaczyna trochę tanieć. ;)Tylko i wylacznie ram.. Po co zmieniac karte.. Far Cry spokojnie i Doom 3 bedzie Ci chodzil.. Ti4 to nadal jedna z mocniejszych kart.. Pomimo tego ze nie ma DX9 ale szczerze mowiac jesli jestes zafascynowany grą to nawet mozesz grac w 640/480 nie patrzac na efekty tylko na grywalnosc; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesioo Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zobaczę jak to będzie! Jeżeli nie sprzedam karty teraz, no to dokupię RAMu, jeżeli sprzedam to kupię tego Radka, a RAm kiedy indziej. :) Z tego co widzę, to zaczyna trochę tanieć. ;)Tylko i wylacznie ram.. Po co zmieniac karte.. Far Cry spokojnie i Doom 3 bedzie Ci chodzil.. Ti4 to nadal jedna z mocniejszych kart.. Pomimo tego ze nie ma DX9 ale szczerze mowiac jesli jestes zafascynowany grą to nawet mozesz grac w 640/480 nie patrzac na efekty tylko na grywalnosc; ] No w sumie to masz rację. ;/ Zobaczę jeszcze, jak będę miał jaką konkretną ofertę to opchnę, jak nie to dokupie RAMu, ale dopiro gdzieś w styczniu (urodzinki, mikołaj, gwiazdka :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 ej głupota zmieniac z akrty sredinej klasy na karte sredniej klasy jak zmieniac to tylko na 9800 Pro, kup ramu zobaczysz skok wydajnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi, po tym co przeczytalem a takze po rozeznaniu sie w cenach zdecydowalem sie kupic radeona 9600pro od gigabyte'a. A wszystkim ktorzy chca sprzedac swoje ti4200 i podaja swoje ceny :P proponuje zobaczyc to: http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=593 Karty nowki, ale i tak w chwili obecnej cena zakupu zupelnie nieoplacalna. No jeszcze z 2 miesiace temu owszem, ale nie dzis. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesioo Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 No, za 300 zeta to mi się napewno nie opłaca mojego Gainwara sprzedawać, a widzę, że chyba nie dostanę wiele więcej. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 buahaha sie nie umywa ?? pod jakim wzgledem ?? bo rdzen na standarcie idzie na 320 mhz a pamieci na 650 ( z radiatorkami i nawiewem na nie) wiec masz powyzej 4600 , wiec w zyciu bym tego twojego padla z 64 mb nie kupil za 450 zl , http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=593 tu masz nowego leadateka i juz wes sie schowaj z tymi swoimi postami - bo nie wiem czy frajera szukasz na ta swoja karte za 450 zl czy o co ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 buahaha sie nie umywa ?? pod jakim wzgledem ?? bo rdzen na standarcie idzie na 320 mhz a pamieci na 650 ( z radiatorkami i nawiewem na nie) wiec masz powyzej 4600 , wiec w zyciu bym tego twojego padla z 64 mb nie kupil za 450 zl , http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=593 tu masz nowego leadateka i juz wes sie schowaj z tymi swoimi postami - bo nie wiem czy frajera szukasz na ta swoja karte za 450 zl czy o co ci chodzi Ti 4600 GPU: 300MHz Mem:700MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ti 4600 ma taktowanie 300/650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 jo, 4600 ma 300/650. nawet na benchmarku.pl tak napisiali Harry :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No to sie popisali twoi ulubieńcy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 buahahah widac jak sie znasz buahahahah mem 700 mhz . lol jestes i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 buahahah widac jak sie znasz buahahahah mem 700 mhz . lol jestes i tyle zaraz ciebie zaczne wyzywać od loli bo to chyba ty g sie orientujesz karty gainwarda byly z taktowaniami 700MHz ale to bylo kilka roznych wersji, mowa o Gainward PowerPack GeForce4 Ultra/750XP Golden Sample karta ta ma taktowania 310MHz/680MHz jednak jestem pewien ze widzialem wersje z 700MHz na fajnych pamięciach 2.8ns BGA a z takim czasem dostepu karte pogonisz duzo wiecej jak 700MHz , defaultowo pamieci 2.8ns powinny być taktowane zegarem 715MHz, wiec swojej 4200 nigdy nie pogonisz wiecej jak Ti 4600 bo ja tez mozna nieźle podkrecić, szczegolnei jesli chodzi o mem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Te Ti 4200 malo wyadarzone bo bez radiatorow na pamieciach. Ja posiadam Gaiwarda GF4 PP! Ultra/650 TV/DVI GS Karta leci na 300/600 leciala kiedys nawet duzo wiecej ale wiatrak strasznie mi sie zasyfil bo dwa lata nic przynim nie robilem i wydajnosc spadla. 2 tygodnie temuwyczyscilem wiatrak i dalem nowa paste i mam 280/580 nawet kiedy mam 300/600 niema przyrostu FPS w grach anie w benchu to po co katowac karte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 lukasrz <-- mowa o referencyjnych układach... tak samo jak bys napisał ze R8500pro ma takty 300/600 bo byl taki model w wymysle gigabyte ..... wiec nie ******** :lol: a do tego jak i na ile sie to Ti kręci to ci powiem tyle ze taktowaniem epoki nie przezskoczysz... moze w marki 2001SE karta ma duzo pkt zreszta nic dziwnego bo raz ze ten mark lubi nvidie 2 ze na cudownych sterach 44.03 :lol: ... az sie smiac chce... bo w grach nowych dostaje w dupe od 9600 no pro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 buahaha teraz to juz wogole dales popis , wymieniasz mi ganwarda ktroy zawsze daje te sowje tryby enhanced itp . jestes mega lolem i tyle , zero wiedzy i jeszcze kozaczysz zamiast sie przyznac do bledu - parodia poprostu . osmieszaj sie dalej , zabacz na praktycznie wszystkich innych producentow i referencyjne karty i juz bedziesz wiedzial ile mhz na pamieciach maja 4600 - wiec bierz sie za czytanie a nie udzielaj sie tutaj , pokazujac jak malo wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakatti Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 w temacie gainward ti4200: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=1107166#1107166 naprawde nikt jeszcze sie z tym problemem nie spotkal na ti4200 od gainwarda? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...