lucas0 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Nie wiem jak jest u was ale ja na swoim cel466 , 256ram, 40 gb hdd, mam czesto wydajnosc ponizej 80% , a czasami nawet okolo 50%. W tle mam uruchomione jedynie GG i popup ad filter. Co moze byc przyczyna takiej niskiej wydajnosci ?? Czy poprostu taka ma byc ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 ?? Potwierdzam , o co biega temu kolesiowi????? O użycie zasobów sytemowych chyba - jak dla mnie 80 - 90 % wolne to norma (oczywiście w tle tylko GG, żadnych potworów). Znaczy tak pokazuje winda, ale średnio po uruchomieniu mam 120 MB Ramu wolne (sprawdzone w Cacheman`ie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Nie wiem jak jest u was ale ja na swoim cel466 , 256ram, 40 gb hdd, mam czesto wydajnosc ponizej 80% , a czasami nawet okolo 50%. W tle mam uruchomione jedynie GG i popup ad filter. Co moze byc przyczyna takiej niskiej wydajnosci ?? Czy poprostu taka ma byc ???? what???? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...