bodyzone Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Instalowalem niestety na sp1 - dzis sie pobwaie integrujac isntalke XP szczegolach napisze ps. czy jest juz mozliwosc integracji innych poprawek krytycznych i zalecanych np autopacher listopad kiedys szukalem inie bylo takiej mozliwosci :( Edytowane 1 Grudnia 2005 przez bodyzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Pochwalę się swoimi doświadczeniami z SP2. Zainstalowałem go jakieś 2 dni temu po sciągnieciu poprzez Windows Update na 3 miesiecznego Windowsa. Nie zamykałem żadnych programów itp. Po instalacji komp się zrestartował i przd uruchomieniem windy w momencie gdzie jest napisne CZEKAJ - zwiecha :(, dalej nie poszedł. Zresetowałem i po tym normalnie się już Windows uruchomił. Po tych dwóch dniach mogę stwierdzić, że jest wszystko jest OK. Żadncyh problemów z Windowsem czy zainstalowanymi na nim programami. Sam Windows działa szybciej:), tylko musiałem zdefragmentowac dysk z systemem. Kiedyś też miałe SP2, były same problemy i się do niego zraziłem. Dziś mogę go tylo polecić innym:). Aha, po insatalacji SP2 ściagnał jeszcze kilka poprawek :) bez problemu za pomocą WU v6. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez RoyalC333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Dobra teraz ja dodam coś od siebie SP2 mam hoho i jeszcze troche i opowiesci w stylu komp wolniej chodzi net muli to czysta bzdura :lol: Nie wyobrazam sobie xp juz bez SP2. Najlepiej sp2 miec zintegrowne wtedy wszytko ładnie smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudior Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Hej! Możecie mi pomóc ? Chcę wgrać Win XP PRO i nie wiem, który lepszy z SP1 czy SP2 ? Do tej chwili używalem z SP1, ale moze ten SP2 faktycznie jest duzo lepszy?? Najważniejsze dla mnie: CZY DA SIE CAŁKOWICIE WYŁĄCZYĆ W SP2 TEGO FIREWALLA?? (jak :>) Nie chce miec żadnych zabezpieczeń Microszita - używam pakietu McAfee - nie bedzie to problem? Z góry dzięki za szybką pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Raczej nie będzie to problem, a jak już zainstalujesz to na pewno będziesz wiedział go gdzie wyłączyć :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudior Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Czyli co? W walce SP1 vs SP2 wygrywa to drugie?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Czyli co? W walce SP1 vs SP2 wygrywa to drugie?? :) Tak, WinXP z SP2 jest lepszy, a firewall'a możesz spokojnie wyłączyć Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleBravo Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 cześć!!pomożecie bo mam taki głupi problem otóż: mam win xp PRO, outpsot firewalli czasami gdy chce sprawdzic firewall w sp2 samoczynnie sie wyłącza... nie mam pojecia czym to moze być spowodowane jakies robaki ... ale mam ad-aware, skanuje go mks, ale i tak sie wyłącza... Brauche hilfe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Napisz to jaśniej bo nie idzie tego zrozumieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgerfortz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zainstalowalem wersje WinXP lite SP2 i szukam porady jak ustawic wyswietlanie polskich liter. Bede bardzo wdzieczny za udzielenie mi wskazowek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Po pierwsze nie istnieje taka wersja oficjalnie. Jest to wykonan przez zapalencow edycja XPeka . Do nich sie zwracaj z prozba o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...