ktosiek1 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 cze. mam spalone wejscie ps/2 do klawiatury i pomyslalem, ze moznaby przez pzejsciowe ps/2-com podlaczyc ale bje sie zeby nie spalic. co myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosiek1 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Patrzyłem - nie działa :x Co więc proponujecie ? Nie moge miec klawiatury na usb na ps/2 wiec co mam kurde zrobić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 @ktosiek1: Troche chaotycznie to napisales, wiec nie jestem pewien czy probowales takiej mozliwosci: podlaczyc klawiature PS/2 poprzez przejsciowke do zlacza USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosiek1 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Kiedyś do USB podloncząłem drukarke i wystarczyło podłonczyć i raz chodziła dobrze, raz zle, raz dobrze drukowała raz źle. Jak sie potem te drukarke podlonczylo do innego komputera to było to samo, jakby drukarke rozwalało. Koleś ze sklepu komputerowego nie miał pojecia czemu tak sie dzieje, ze 5 informatyków przyjeżdzalo do mnie, ale coz tylko to mi pozostaje kupie jutro przejsciowke i zobacze moze zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Moze masz rowniez uszkodzony port USB, chociaz nie wiem w jaki sposob moglby on zepsuc drukarke, to raczej kwestia konfiguracji, chociaz moge sie mylic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...