punek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Witam mam problem chciałem z kumplami pograć w NFS-a Porshe i nie moge wybrać opcji Lan Games. Wie ktoś może jak to odblokować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Hmm, ta opcja raz jest a raz jej nie ma (od instalki do instalki). Sprobuj ja wywalic i zainstalowac ponownie, a jesli to nadal nie pomoglo to sprobuj pomieszac w protokolach i ponownie przeinstalowac, moze zainstalowanie IPX (w katalogu otoczenie sieciowe) pomoze... Mysmy z chlopakami (i dziewczynami) grali do upadego... :wink: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 a ja mysle ze ona raz jest a raz jej nie ma - bo moze raz w windzie macie poinstalowane protokoly a raz nie moze i tak - pare razy tak mialem w innych gierkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 na 100% musisz miec zainstalowany protokol IPX bo z tego korzysta lan games, inni tez musza ten protokol miec. sprawdzalem stad wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMCe Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Mam nadzieje ze nie powtarzam topicu, ale nie zauwazylem zeby ktos o tym pisal. Sprawa jest nastepujaca: jak wiadomo nfs:pu chodzi tragicznie pod xp (i 2k tez). Na zagr. site'ach pisza zeby wywalic .dll (nie pamietam do konca nazwy, ale tam jest chyba tylko jeden) z katalogu z gra. dziala przez chwile, ale potem i tak tnie. Czy ktos spotkal sie z tym problemem i ewentualnie ma jakies rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Mam nadzieje ze nie powtarzam topicu, ale nie zauwazylem zeby ktos o tym pisal. Sprawa jest nastepujaca: jak wiadomo nfs:pu chodzi tragicznie pod xp (i 2k tez). Na zagr. site'ach pisza zeby wywalic .dll (nie pamietam do konca nazwy, ale tam jest chyba tylko jeden) z katalogu z gra. dziala przez chwile, ale potem i tak tnie. Czy ktos spotkal sie z tym problemem i ewentualnie ma jakies rady? sciagnij sobie aktualizacje z Windows Update albo SP1 to ci zacznie chodzic dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 gimme.dll - i chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Na Win 2000 to w ogole nie chodzi, tak samo jak wszystkie NFS'y poza najnowszym. Potrzebny jest tryb zgodnosci z Win98 a ten system go nie posiada... (przynajmniej w SP2 nie ma). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Użyłem opcji SZUKAJ i znalazłem ten oto link http://www.needforspeed.pl/p2000_t_win_xp_...n2k_problem.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Nie dziala mi tak jak w topicu Odpala sie do momentu kiedy pojawia sie zdjecie z porszanka i logo gry i potem stop i tylko ctr + alt + del ????Co zrobic moze jakis patch (podkreslam ze jest to 3.5 i w 98 dzialalo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Wywal lub zmień nazwe pliku gimme.dll w katalogu z grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ok dziala wielki thanks ale teraz mam jakies takie masywne krzaki :) (w grze w menu wszedzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Od poczatku EA mowilo ze gra jest Win 95/98 only... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 moze i mowilo ale wedlug mnie powinien byc path to niesprawiedliwe ;( juz przeszedlem hp2 w co ja teraz bede gral ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati18 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Siema Ja mam WinXP (MEDIA CENTER EDITION) i nie mam zadnych problemow z NFS:PU chodzi mi zarabiscie bez zadnej przycinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 u mnie tez chodzi normalnie i na win XP i na winxp sp1 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Bez SP1 chodzi gladko pod XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Bez SP1 chodzi gladko pod XP. z sp1 tak samo:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja miałem xp i łaziło i 4 i 5 jak przeinstalowałem na XP SP 1 to ani to ani to nie chodzi... i shit, bo mam kierownice a własciwie nie wiem po co chyba by sobie w IL II polatać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=NaZcA= Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Mam problem z z ta gra pod XP. Przejrzalem te topiki zebyscie nie mysleli ze leniuch jestem.... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=727...ghlight=porsche http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=189...ghlight=porsche i jeszcze pare innych. Zrobilem tak jak niektorzy mowili tzn sciagnalem patcha 3.5 powrzucalem pliki tam gdzie trzeba wedlug readme co tam bylo, potem wykasowalem dll jednego i dalej tak strasznie mi tnie. W ogole obraz np w menu jakis dziwny, napisy jakies takie "roszparpane". Ostatnio sciagalem Update XP i czytalem ze takie rzeczy sie robia po instalacji SP1 ale u niektorych dziala normalnie tu i tu i juz nie mam pojecia co mam zrobic z tym. Nie chce instalowac specjalnie 98 zeby sobie pograc. Mam Radeona 9100 moze to byc tez przyczyna ze z Radeonami dziwnie dziala NFS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverTM Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Ja tez podkladam sie pod prosbe do NFSa Porsche mi dziala wogole super jesli chodzi o predkosc i wszystko ale mam taki jeden maly problem ze ustawiam wszystkie detale na max gram sobie i grafa jest taka jakbym niewiem gral na minimum biore na minimum podobnie no moze ciut gozej.Gralem w ta giere bylo wszystko ok na GF 3 Ti 500 ale teraz zmienilem na R 9700 Wszystkie stery najnowsze Porsche Orginalne z patcem 3.5 bez patcha to samo wszystkie do windowsa poprawki co to moze byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Nazca jaki dll wywalies? Z jakiego katalogu w NFS? Ja mam taki sam problem jak ty, tylko ze robie tak jak pisze w tym readme i potem wszystko zrobioe tak jak chcial i wlanczam NFS'a i stoi na tym ladowaniu (to porsche to jest na poczatku zaraz po filmiku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 gimme.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Usun gimme.ddl i bedzie dzialc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=NaZcA= Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 No tak.....tylko ze jak juz pisalem wczesniej probowalem z paczem bez pacza inne ustawienia grafiki i gimme.dll tez sie pozbylem wczesniej i dalej to samo......ja mysle ze po prostu cos ten NFS nie chce dobrze dzialac z Radeonami bo kumpel tez ma Radka i ma podobnie :cry: Szukalem jakiegos patcha moze cos takiego jest do radeonow i nfs.....ale niestety nic nie znalazlem. Juz mi sie pokonczyly wszystkie pomysly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Ja wpakowalem patcha 3.5 usunalem tak jak kazaliscie gimme.ddl i teraz dziala az milo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 wystarczy wylaczyc pamiec wirtualna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuba1986 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 U mnie też były problemy. Dałem update 3.5, wywaliłem gimme.dll i dalej była lipa. Dopiero jak włączyłem modem to gierka działała aż miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 A u mnie w ogóle się nie uruchamia. Instaluje się bez problemu, demo początkowe uruchamia się, pokazuje się ekran z tym porszakiem i klops. Mieli dyskiem ale się nie uruchamia ... A tak chciałem potestować kierownicę .... :( :evil: :twisted: Skąd ściągnęliście ten update? Bo może to jest przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 wystarczy wylaczyc pamiec wirtualna ;) Dobrze prawi... :wink: Ja już tak dawno zrobiłem i chula aż miło, bez dodatkowych patch'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...