::snoopy:: Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 @Grzechu nie wiem skąd ściągnać spolszczenia, ja mam ang i polską :) @BTW, tak usunięcie tego pliku daje coś :wink: Z tym plikiem gra stawała mi na ekranie z porszakiem po intrze dysk mulił i tyle :) Zmiana nakładki na angielską niepomogło na rozmyte litery :mur: BTW na drugim kompie jest ok :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zmiana nakładki na angielską niepomogło na rozmyte litery mur.gif BTW na drugim kompie jest ok huh.gifJa też mam tak lekko rozmyte, strasznie mnie to wkurza, zastanawiam sie czy to nie wina sterowników, w końcu gra nowa nie jest ale wciąga ;) Mi ta gra wywalała poprostu na pulpit i zacinał sie dźwięk. Zakończenie zadania pomagało ale ja chce jednak grać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Co do rozmytych literek i innych nie przyjemności to tu w gre wchodzą starsze karty/stery dla których ta gra była robiona... Podobno posiadzacze GF2 Ti nie mają tych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Otóż rozmyte literki mam dlatego bo mam Radeona 9100 (kilka stron wcześniej też ktoś o tym pisał) sposobem na poprawienie tego jest włączenie antialiasingu lub anizo (sprawdźcie), ale gorsze są te niewidoczne opcje w rozwijanych menu buu... :sad: :sad: Może tżeba spróbować by jakieś stare stery zainstalować. I jeszcze jeden bug: W trybie 'Rozwoju' jak sprzedaję 1 samochód który kupiłem, wybieram z listy 2, powracam i klikam na 'Race' to wywala mnie do windowsa, błąd i papa :mur: PS. Czy na Win98 można bezstresowo pograć? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) PS. Czy na Win98 można bezstresowo pograć? :-P Tak. :) Edytowane 15 Lipca 2006 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Chyba raczej niebardzo :? Dałem sobie spokój, a tak fajnie sie grało :-| Czy na jednym kompie czy drugim, czy XP czy 98se to i tak jest zwis na amen. Jednak Porsche zachowuje się troche jak Street Legal :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dziwne, ja jakoś na 98 grałem bezproblemowo. Na xp też nie jest źle. Czy komuś sie udało przejść "misje" taką co sie jeździ po jakimś takim zamku i potrąca sie pachołki?? Bryczka to niebieska carrera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Dziwne, ja jakoś na 98 grałem bezproblemowo. Na xp też nie jest źle. Czy komuś sie udało przejść "misje" taką co sie jeździ po jakimś takim zamku i potrąca sie pachołki?? Bryczka to niebieska carrera ;) Mi ja przeszedłem całą kariere Kierowcy Fabryki :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Nie jest to jakaś trudna misja ;) Trzeba tylko uważać na hydranty i na ściany no i na pachołki :P Trenuj Trenuj pamiętaj o hamowaniu przed zakrętami a na zakrętach gaz :P Ta misja na długo mi utkwiła dzięki tym wąskim uliczkom ahh na głośnikach 5.1 robiło niezłe wrażenie mijanie tych ścian :P Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Dziwne, ja jakoś na 98 grałem bezproblemowo. Na xp też nie jest źle. Czy komuś sie udało przejść "misje" taką co sie jeździ po jakimś takim zamku i potrąca sie pachołki?? Bryczka to niebieska carrera ;)Jako tako gra mi chodziła. Zawieszała się na amen na początku trybu "rozwoju" i koniec :wink: Kierowca fabryki chodziło. A z tą niebieską bryczką to proste jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzięki za instrukcje, jakoś musi mi sie to udać przejść, dam znać co i jak za jakiś czas ;] EDIT: 08.08.2006 17:03 Udało mi sie przejść tę misję, teraz jestem przy rajdzie z Billem i Frankiem. EDIT2: Skrzynia manualna może urwać nawet 30 sekund względem automatu. EDIT3: 09.08.2006 14:05 Przeszedłem już kierowcę fabryki, szkoda że takie krótkie. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 To jak przeszedłeś to napisz jak przejść ten test na placu gdzie trzeba zrobić 2x 180* w prawo, potem w prawo i pełne 360*, tylko nie pamiętam jakim autkiem, bo już nie gram. Pytam z ciekawości bo za chiny nie mogłem zrobić drugiego 180 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 To jak przeszedłeś to napisz jak przejść ten test na placu gdzie trzeba zrobić 2x 180* w prawo, potem w prawo i pełne 360*, tylko nie pamiętam jakim autkiem, bo już nie gram. Pytam z ciekawości bo za chiny nie mogłem zrobić drugiego 180GT1 race version ;] Robisz 180 jedziesz do tyłu a potem 180 skręcając kierownice w lewo, potem jak masz 360 to zrób bączka w miejscu bo na ręcznym mi sie nie udaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Mam takie pytanko: Jak wy cholibka robiliście 360-tki? Prawie nigdy nie udało mi się zrobić takiego obrotu, który zostałby uznany jako poprawny. Co robiłem źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 GT1 race version ;] Robisz 180 jedziesz do tyłu a potem 180 skręcając kierownice w lewo, potem jak masz 360 to zrób bączka w miejscu bo na ręcznym mi sie nie udaje.Nie, nie, to nie o ten test chodzi. Z tym dałem sobie radę :wink: Troszkę dalej stanołem. A fura to jakaś niebieska była (chyba Porszak :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mam takie pytanko: Jak wy cholibka robiliście 360-tki? Prawie nigdy nie udało mi się zrobić takiego obrotu, który zostałby uznany jako poprawny. Co robiłem źle? Ha a ja pamiętam, że kiedyś nawet robiłem podczas wyścigów! ( Trasa w górach gdzie jest lód jak cię obruci starą carrerą z nie tymi oponami to tylko się w taki sposób ratować ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Moze jakis maly turniej online ?? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Mam takie pytanko: Jak wy cholibka robiliście 360-tki? Prawie nigdy nie udało mi się zrobić takiego obrotu, który zostałby uznany jako poprawny. Co robiłem źle?Najlepiej wg mnie jest na automacie, jedziesz, skręcasz na ręcznym, o 180 i szybko do tyłu i koła w drugą stronę niż skręcałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Najlepiej wg mnie jest na automacie, jedziesz, skręcasz na ręcznym, o 180 i szybko do tyłu i koła w drugą stronę niż skręcałeś. Dokładnie tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Hej ma ktoś może sava z 100% gry ? chciałbym sie poscigac a nie chce mi sie gry całej przechodzic ;/ jak cos to prosze o info na PW thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 a ja chętnie bym się pościgał z kimś p2p : ) btw. jakie czasy kręcicie na monte carlo 1? (nie mam z kim porównać) bawiąc się tam 996 udaje mi się kręcić nieco poniżej 1.08 (1.07.56) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 to dawac, trzeba zebrac jakas ekipke i sie posciagamy. z chcecia wroce do starego poczciwego nfs'a porsche :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ja też bym z chęcią w to pograł tylko bym usiał stare porysowane płyty poszukać a i ostatnio jak wgrałem to na XP sie cieło w menu strasznie i w grze też :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Ja też bym z chęcią w to pograł tylko bym usiał stare porysowane płyty poszukać a i ostatnio jak wgrałem to na XP sie cieło w menu strasznie i w grze też :/wyłącz tryb zgodności, wywal plik gimme.dll chętnie bym pograł ale mam mały problem z multi, nie mam dostępnych żadnych jego opcji, tak jakby sieciówka nie istniała, oczywiście mogę to rozwiązać instalując win98, ale mi się nie chce. Choć z drugiej strony za chwilę zmieniam kompa, a ponoć ten windows nie działa pod core2duo :? EDIT: I się franca nie chce zainstalować, wywala błąd crc ;( Edytowane 19 Września 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 odnośnie multi.. hmm to dziwne, u mnie aktywna jest ostatnia pozycja ( czyli poprzez ip - czasem nawet gram z kolegą, ale jemu raczej nie bardzo się chce grać). inne tryby.. coś gdzieś kiedyś czytałem że trzeba doinstalować protokoły sieciowe : ipx ale to tylko lan ukatywnia.. internet(który nie działa) oraz ip( czy peer to peer) powinno być aktywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 A HAMACHI I PO LANIE SIĘ NIE DA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 UWAGA. Dla tych , ktorzy chca grac w to pod XP'kiem jest pacz. Nie trzeba nic wywalac i kombinowac. Mam oryginal z Calssica...poszukalem pacza , wgralem i dziala. Wlasnie to ukonczylem. I co ciekawe...nawet ani razu sejw mi nie padl pod XP'kiem. A gralem w to z 3 lata temu to sejwy padaly na innym systemie non stop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) TA GRA WYMIATA! Żadne CARBONY! Właśnie wgrałem i pograłem troche gra wymiata :D. Tylko mam taki mał problem Liczniki w środku samochodu wyglądają strasznie brzydko nie da się z nich doczytać nie wyglądają tak jak te http://www.nfs.nejhry.cz/nfss/Porsche/screeny/large2.jpg o co chodzi? Ten samochód jest ładny http://www.nfscars.net/file.php?do=viewscr...amp;fileid=6295 Edytowane 20 Września 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A ja Jeżdżę tym: http://www.nfscars.net/file.php?do=info&am...fs5&id=6440 Po wyłączeniu ABS i TC wyciągnąłem magiczne 300km/h :rolleyes: Super poźera zakręty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Kto ma ochote się pościgać po sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 a postawisz serwer?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...