Baku [PL] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Witam! Podkręcilem ją z CORE: 120 na 190 i MEMORY z 140 na 220. To dużo czy mało? Chodzi stabilnie nie zawiesza się i wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 heheh karta bardzo ładnie ci się podkręciła... ja miałem 5 rivek tnt2 m64 to z 125/125 max było 190/190 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Spookie tnt2 pelna a m64 to roznica jest niesadziesz ?? pamietam kiedys jak sie napalilem na tego asuska 3800 po przeczytaniu recenzji w SS 70 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Spookie tnt2 pelna a m64 to roznica jest niesadziesz ?? pamietam kiedys jak sie napalilem na tego asuska 3800 po przeczytaniu recenzji w SS 70 Tak tak wiem... ale te karty moga mieć na GPU mniej więcej tyle samo MHz [pełna riva2 ma 128 bitową szyne danych a M64- to 64 bitówka...] Ciekaawe jakie ma tam pamięci 7 ns ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baku [PL] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 A ja niewiem jaki mają czas dostępu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Kurna moja kręci się ledwo 165, na rdzeniu jest radiator i wieje na niego wiatrak 80x80. Słabo. A pamięci mam M.tec 7ns, więc nie tak źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baku [PL] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Czas dostępu pamięci sprawdzisz oglądając kości pamięci na karcie. W oznaczeniu na końcu powinien być znak "-" i po nim cyfra np. 7 (czyli 7ns), ewentualnie TC7. Karta kręci się pięknie, ale sprawdzałeś, czy nie ma artefaktów np. w 3dmarku? Na samym pulpicie można wykręcić dużo więcej, ale w 3d szybciej pojawiają się artefakty. Jeżeli ta karta kręci się tak doskonale bez artów w 3d to trafił ci się świetny egzemplarz (chociaż w dooma 3 na nim nie pograsz :D ). Ps. Zaraz będzie awantura o nieregulaminową szerokość obrazka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Czas dostępu pamięci sprawdzisz oglądając kości pamięci na karcie. W oznaczeniu na końcu powinien być znak "-" i po nim cyfra np. 7 (czyli 7ns), ewentualnie TC7. Karta kręci się pięknie, ale sprawdzałeś, czy nie ma artefaktów np. w 3dmarku? Na samym pulpicie można wykręcić dużo więcej, ale w 3d szybciej pojawiają się artefakty. Jeżeli ta karta kręci się tak doskonale bez artów w 3d to trafił ci się świetny egzemplarz (chociaż w dooma 3 na nim nie pograsz :D ). Ps. Zaraz będzie awantura o nieregulaminową szerokość obrazka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Jezu ludzie nauczcie sie zmniejszać screeny do 800x600. Najpopularniejsza rozdziałka to 1024x768, takiej wielkości screen jest już za duży na forum. A kręcenie naprawde piękne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 To wlasnie w chwili pojawienia sie TNT2 na rynku 3Dfx powoli zaczal po[gluteus maximus]dac, w owczesnych czasach TNT2 mialy 32mb i kolorki 32bit obsluge agp4x, voodoo3 jedyne 16mb i agp 2x i to bylo powodem powolnej kleski 3Dfx'a. Chcoiaz QakeIII lepiej chodzil na Voodoo. Sam mialem kiedys TNT2 lecz tylko Vante, kaszana niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baku [PL] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zauważyłem że ta karta jest 128bitowa.... PS: Nie lubie grac, ale jak bym chciał to bym pograł. Tata ma A64 3200+ i GeForce FX 5700Ultra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mam tego samego asuska u siostry w kompie. model vivo, ale chyba odpaliłem wyjscie tv :( pokręce ją i powiemczy wszystkie tak potrafią.. wyczlifuję tylko jakiś porzadny miedziany pad na ramy i core :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...