BigSpider Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Wlasnie wyszlo demko Myst IV. Jak zessam to opisze wrazenia. Link do demka macie ponizej: http://www.gamershell.com/news/14620.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Calkiem niezla graficzka (sporo sie rusza, drzewa, rzeczka, trawka itp) Dobry dzwiek, jak przystalo na serie Myst. Oczywisice juz mam problem z ukladanka w kominku - jak ktos ja uruchomi, to prosze dac znac ;) edit zapomnialbym, co mi sie nie podoba, to sposob przemieszczania. Klikasz, i doczytuje sie nowy fragment. Wolalem swobodne chodzonko, tak jak w Uru :Ages Beyond Myst. Tutaj mamy do czynienia z powieleniem sterowania z Myst 3, Atlantisa itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Tak wogole to fajne jest to Uru ? Jak wyglada graficznie i jak sie ma sprawa w grywalnoscia ?? :) Warto sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za ta gierke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zakochalem sie w tej grze - w Myst 4 :) jest po prostu cudna. Ale szkoda ze demko takie krotkie :( po rozwiazaniu zagadki z kominem po chwili jest juz konec. Zeby ja rozwiazac trzeba wlaczyc dwie lamki. jedna stoi na biurku druga kolo lozka. Mnie sie dualo za pierwszym razem rozwiazac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No wlaczylem lampeczki, wchodze do srodka, robie co trzeba, zeby pokazala mi sie plansza z guzikami i co :D Chcialem poklikac w/g schematu schowanego w szufladzie, ale jakos nic to nie dalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No wlaczylem lampeczki, wchodze do srodka, robie co trzeba, zeby pokazala mi sie plansza z guzikami i co :D Chcialem poklikac w/g schematu schowanego w szufladzie, ale jakos nic to nie dalo. A ja przechodzilem demko przed chwila drugi raz i udalo mi sie za 5 razem :) to jest proste. tylko przypatrz sie uwaznie jak zapalaja sie te czerwone kwadraty. Najpierw poprobuj sobie poklikac gdzies z boku dla testow :) to jest proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 sprobuje ;) Co do uru, to bardzo dobre. Ladna graficzka, trzyma wysoki poziom, generalnie mi sie podobalo, ale zaczelo sypac bledami (zniknela mi postac i wogole nie dzialaly niektore itemsy :/) wiec darowalem ja sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Widze, ze demko cieszy sie kiepska popularnoscia :? ale ludzie nie wiedza co traca. Swietna gierka. Zapewne zakupie oryginal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ja rowniez nie moge sie doczekac pelnej wersji, naprawde super sprawa, ale faktycznie BARDZO krotkie to demko. Mogli sie bardziej wysilic. Orientujesz sie moze, kiedy premiera :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ja rowniez nie moge sie doczekac pelnej wersji, naprawde super sprawa, ale faktycznie BARDZO krotkie to demko. Mogli sie bardziej wysilic. Orientujesz sie moze, kiedy premiera :D ? Wrzesien/Pazdziernik jezeli sie dobrze orietuje :) Ktos jeszcze gdzies mowil ze ma byc drugie demko, wazace 600 mb z dluzszymi przerywnikami. Natomiast nikt nie wspomnial, czy beda jakies nowe lokacje :) mogliby wypuscic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek21 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Mam problem,doszedlem wlasnie do wiezienia Sirrusa,a wlasciwie to jestem juz przy koncu tzn zjechalem takim metalowym krzeslem w jakas otchlan poustawialem 3 kola zebate(z lewej:pierwsze o 3 zabki,drugie o 2,trzecie o 6)no i zadzialalo potem wjechalem na poziom wyzej..no i tutaj zaczely sie moje problemy z 3 ruchomymi suwakami(gram z opisem i postepuje tak jak pisza,wlaczylem sobie mape pomocy ale ni jak nie umiem sprawic zeby wszystkie 4 wskazniki naraz zaczely wibrowac),dlatego zwracam sie z prosba,jesli ktos wie o czym mowa albo juz kiedys przeszedl gre i dokladnie pamieta jak to trzeba zrobic to niech napisze(dokladna kolejnosc w jakiej trzeba te 3 suwaki przestawiac)albo niech lepiej zaklika do mnie na gg(7851859),z gory dziekuje za wszelka pomoc,pozdawiam,PS wiem ze to juz nie nowa gra i pewnie ktos moze mi powiedziec ze o tym juz dawno bylo ale sprawdzalem w indeksie gier i nic o zadnym Myst 4 nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Po krótkim zastanowieniu doszedłem o które suwaki Ci chodziło (mineło juz troszke czasu kiedy przeszedłem gre :) ). Ja jak dobrze pamietam bardzo długo dochodziłem do tego aby zaczeły 4 wskazniki wibrowac, jak byles blisko dobrej kombinacji dla poszczegolnego wskaznika to zaczynaly powoli drgać.Napisze Ci tu ustawienie z solucji z której niestety od czasu do czasu korzystałem. Sa tu opisane jakies pozycje a nie pamietam czy byla jakas skala na suwakach ale moze cos pomoze: -lewy suwak na pozycje 6 -srodkowy na sama gore -prawy na pozycje 4 -lewy na pozycje 3 -srodkowy na pozycje 1 -prawy na pozycje 7 -lewy na pozycje 10 -srodkowy na pozycje 5 -prawy na pozycje 5 -wszystkie 3 suwaki na sama gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek21 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) dzieki,to widac mamy podobna solucje bo w mojej pisze to samo i taka wlasnie kolejnosc ustawien stosuje ale nic to nie daje niestety :-| Edytowane 25 Czerwca 2005 przez jacek21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Hmm...znalazłem jeszcze kilka innych solucji i rozwiązanie jest takie samo. Wszystko zostało wyliczone a więc ustawienie poszczególnych suwaków powinno być dobre. Nie wiem z jakiego poradnika korzystasz ale znalazłem >>Tutaj << stronke gdzie są zobrazowane ustawienia suwaków. A.. i mam nadzieje że pamietasz o tym że wszystkie 4 kryształy muszą drgać jednocześnie a więc musisz szybko operować suwakami aby zadziałało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 gdzie jest dźwignia do otwarcia dachu na samym początku? szukam już z godzinę i nie mogę znalezc :) mile widziany screen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...