durex Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Nie wiem czy to jest problem, czy jest to normalne ... Ale po włączeniu komputera, a raczej uruchomieniu się systemu Win XP Pro, muszę odczekać około 180 sekund ( 2,5 minuty ) na to, aby pojawiła się w pasku zadać ikona połączeń internetowych. Dopiero po ujawieniu się jej, mogę korzystać z dobroci internetu. Co mam zrobić, abym nie musiał czekać, AŻ tyle czasu ... czasami mam tak cholerną potrzebę, że po prostu energia wewnętrzna mnie rozpiera :D ... Pozdrowienia, Durex Team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Nic co dobre nie przychodzi szybko--kształtuj charakter stary, masz chyba przeładowany autostart, albo odswieza cos Ci połaczenia i otoczenie sieciowe :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...