mattpl Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Witam , zaczne od tego iz moj dysk zgubil mi okolo 50 gb , a stalo sie to nie wiem dokładnie czy to przez to ale po zainstalowaniu gry unreal tournament 2004 , restartnałem kompa i check disk uratował wszystko ale dzisiaj znowuz to samo , znikło mniej ale za to jak check disk sprawdził to mi usunał 80 gb ? pytanie do was czy to przez ta gre , czy dysk sie kopci , ma nie całe 2 miechy :( temperatura na nim to w granicu 46-50 stopni , komp chodzi 24 h , system win xp (prosze o pomoc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattpl Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 nikt nawet nic nie zasugeruje czym sprawdzic dysk albo co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jak to zgubił ? Znikła cała partycja ? Jaki system plików FAT,NTFS ? Sprawdź jakimś progsem diagnostycznym. Osobiście zrobiłbym format i wszystko w NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A ile wi biosiku masz? Jeżeli by w biosiku zgubił to już nie żarty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattpl Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 partycja w ntfs , bios miałem upgerjdowany do tego dysku bo widział 128 gb , tera widzi poprawnie , dziwne tylko , że przez ostatnie 2 dni nic nie znikło bo nie gram w unreala 2004 zainstaluje jeszcze raz zobaczymy , prosiłbym o jakis program diagnostyczny nazwa ? , partycja nie znikła tylko pliki a ich waga została na dysku czyli tak jakby wszystkie były , ale po 2 razie check disk wywalił w pizdu 60 gb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...