Alanek Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Co polecicie na mój chipset? To co dali mi fabrycznie jest strasznie głośne. Zależy mi na ciszy i wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuton Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 może to: http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...e26483a26e35245 za ciche to to nie jest, ale na 2500 RPM chodzi i chłodzi całkiem przyzwoicie. Tez mam to na IC7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 a może coś bardziej miłego dla ucha :) Myslałem nad jakimś chłodzeniem pasywnym, ale nie wiem czy to nie jest za mało wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ja mam zalmana niebieskiego jest ok ale na niego lieci czesc powietrza ktora wydmucha zalman z proca a temp jest zazwyczaj ok 10*C nizsza niz na procku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Arnie: A jak przymocowales Zalmana do haczykow intela? (moze jakies fotki :)?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 fotki nie bardzo mam czym zrobic ale z orginalnego radiatora wyjaolem ten drut co go trzmal i odrobine wyprostowalem wsadzilem go miedzy zeberka zalmana i posowal jak ulal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 He he, czuje ze i ja sprobuje... (ale z moim szczesciem, to pewnie peknie przy prostowamiu ;))... Dzieki za wskazowke... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 nie musisz mocno prostowac wystarczy z 2mm z obu stron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...