dr4g0n Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 mx900 - w miejscu gdzie trzymam kciuk sciera sie plastik; prawy klawisz myszki potrafi sie tak jakby zaciac, to znaczy raz dziala milusio delikatnie a raz ma dsosc mocny przeskok z wyraznym oporem; farba na strzalce przewijania w dol schodzi, logo logitecha (sreberko) scie sciera... kurna klawiatura diNovo - piekna rzecz i miodzio sie sprawuje, zadnych uszkodzen; ale myszka? 8O pisalem do logitecha... w ostatecznosci jesli komputronik nie przyjmie reklamacji wysylaja mi caly zestaw diNovo nowiutki ze Szwajcarii..hehe he he :], a jesli powstanie mx1200 ;) z BT to wymieniam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Mi lewy przycisk w Mx700 się zapada i kiepsko chodzi od jakiegoś czasu. Czy potrzebny jest paragon, jeżeli chcę oddać myszkę na gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 no mysle ze bez paragonu to moze byc ciezko. chyba ze w jakis inny sposob bedziesz w stanie udowodnic im date zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 u mnie z kolei tragedia, bo ten lewy przycisk zaczal na potege sie blokowac ,jakby nie mozna bylo wcisnac przycisku i nagle by z impentem przeskakiwal...jada do sklepu :((( ps. ile trwa wymiana ?? posiadam mx310 i tez miałem ten problem z przyciskiem ok miesiac po kupnie myszki ... po tygodniu dostałem nową i narazie ok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...