PACO Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Witam mam taki problem podczas laczenia z internetem firewall pyta sie czy dopuscic plik soudblaster.exe bo probuje sie polaczyc z lsass.org co to takiego szukalem ale nic nieznalazlem DZIEKI za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 hmm, poszukaj w jakim katalogu to sie znajduje, ale na moje oko to wirus (masz jakiegos antywira ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 skaner online mks i nic nawet jak probowalem to znalezc to nic mi nieznalazlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zapal sobie ten sofcik i w latwy sposob sprawdzisz ktory proces jest do danego programu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...