GOD Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Witam wszystkich Mam kilka pytań odnośnie tego telefonu: 1) Jak włączyć raport wiadomości 2) Jak wyłączyć ten jeden zwykły sygnał, przed dzwonkiem polifonicznym. Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi, to chodzi mi o to że jak ktoś do mnie dzwoni to zanim zagra dzwonek ustawiony przeze mnie to najpierw mam jeden zwykły sygnał dzonka 3) Czym najlepiej połączyć ten telefon z pc? Kablem czy irdą? 4) I jak wyglądają zdjęcia zrobione tym telefonem na monitorze, bo na wyświetlaczu nie najlepiej 5) Aha i mam jeszcze jeden problem, jak ruszę joystickiem do góry, to łaczy mi się z wapem, jak to wyłaczyć. Dzięki wszystkim za udzielone odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 3. irda, a jeszcze lepiej BT 4. 320 przeskalowywane na 640 wiec nie najlepsza jakosc 5. ustaw nowy, pusty profil do lanczenia z wapem jako domyslny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 1) menu>"kopertka">tekst>opcje>żądanie statusu>włączono 2) raczej nie da się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...