Imperator Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Jak wasze wrazenia? Warto instalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Napewno! Tylko, ze nie ma jeszcze polskiej wersji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 No właśnie, kiedy będzie polska wersja SP1 pod XP? Wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Poczekamy, zobaczymy. Mi sie nie spieszy. Hmm ma ktos moze liste poprawek i zmian? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 No właśnie, kiedy będzie polska wersja SP1 pod XP? Wie ktoś? Według oficjalnych danych za 4-6 tygodni. Jak wasze wrazenia? Warto instalowac? Nie warto, bo to wersja angielska i się nie zainstaluje na polskim XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 qr.a jestem zly w h bo chcialem zaisntalowac ten final ale on byl EN i mi sie obraz w filmach zjebal :(co za dol wie qtos co z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 No właśnie, kiedy będzie polska wersja SP1 pod XP? Wie ktoś? Według oficjalnych danych za 4-6 tygodni. Jak wasze wrazenia? Warto instalowac? Nie warto, bo to wersja angielska i się nie zainstaluje na polskim XP. tak sie sklada ze ja uzywam eng wersji, polskich nie trawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 http://support.microsoft.com/default.aspx?.../SP1FixList.asp tutaj mamy liste poprawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Poszukaj... ostatnio dużo się o tym pisało.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eljot Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 qr.a jestem zly w h bo chcialem zaisntalowac ten final ale on byl EN i mi sie obraz w filmach zjebal :(co za dol wie qtos co z tym zrobic nie wiem jakim cudem udalo ci sie zainstalowac angielska wersje service packa na wersji polskiej systemu, w win2k na poczatku ci powie ze wersja systemu jest nieprawidlowa, moze w XP jest inaczej. jesli nie zaznaczyles opcji backup na poczatku to chyba nic juz nie da sie zrobic. sprobuj przeinstalowac wszystkie kodeki, moze to cos zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 no wlsnie zesralo sie podczas instalki i tera mi sie polowa wgrala a 2 polowa nie i obraz w video to qr.........szkoda gadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 a jak jest z ta rejestracja ?? cos przypomina czy nie ?? cos mi sie o uszy obilo ze trzeba miec oryginalke xp i aktywowac cos po instalacji sp1 jak to dokladnie jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 a jak jest z ta rejestracja ?? cos przypomina czy nie ?? cos mi sie o uszy obilo ze trzeba miec oryginalke xp i aktywowac cos po instalacji sp1 jak to dokladnie jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 sory za spama ale wywalilo mi Could not costam new word Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 potwierdzam polska wersja za 4-6 tygodni tj ok 10 Pażdziernieka, co do instalacji podobniez jest tylko potzrebny keymaker i jusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 potwierdzam polska wersja za 4-6 tygodni tj ok 10 Pażdziernieka, co do instalacji podobniez jest tylko potzrebny keymaker i juszileż ja się już uwpisywałem tych nowych key i k***a żaden nie pasuje :evil: Ile trzeba szukać właściwego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...