Skocz do zawartości
BeeCOOLLL

Pomocy Antek 2200+

Rekomendowane odpowiedzi

NIe ma sprawy od tego są fora:) A co do zasialcza,to dobry wybór chciał bym miec taki:)CHiefteci są najlepsze ,stabilnie trzyam napieica,i można łądnie kręćić:)Zauwaz ze w podpsiach większość ludzi ma Chiefteci:)A co do krećenia pusciles procka na 2200 mhz,kurde jak 3200+ z tym ze mniej chasu masz bo 256 a nie 512 ;)ALe łądnie go wykreciles,dziwne ze Windows pokazuje Ci takie ozanczenie,ale rózne bywa,jakie masz temeratury?Stabilnie Ci chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do screna poejcia nie mam sam jestem nowym uzytkownikiem,od moze dwóćh tyg,sie tu wypowiadam,i szczerze nei wiem:)ALe pokombinuj napewno łątwo,ja mam teraz manie skrecania proca swoejgo 2200 puscilem na 500 mhz :D i w testach Duron 600 byl szybszy,doom 3 sie cial jak cholera,FSB 100 mnoznik 9 a nie 166 i 12 :D hehe.Temp masz łądne,ja mam 48-56 ale na starej pasice,i bez wyszlifowanego coolera,jak wsadze paste sadze ze bede mial 43-50.A takei mam po podkreconym nlamni mam 46-51.A procek jest juz niezle wygrzany sowej przeszedl krecnia itp:)Jak masz takei male temp.wlanij mu wiecej i podwysz napeicie jak bedze niestabilnie wyhocdiz na to ze masz niezla serie procka,skoro ci sie tak kreci,i ma male temp,no i jest stabilny mój przzy 2200 mhz ,miewal akcje,msuaielm go wygrzac;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jetem,ze sprżetem jak widac:)Ale procka jescze zmienie bo ot nie mobile,mobili nie bylo,czkeam niebawem ma byc i biore za doplatą:).Więc sreeny widzialem,heh mało co było widac,ale napiećia aż takie dziwne nie byly zawsze jak kręcisz to napiećia skacza,podkrecilas procka o poand 500 mhz.A co do sprawdzenia grafiki,musi miec termometr ianczej nie sprawdzisz.A mierzenie temp to zazwyczaj jest na chipsecie i procku,chyba ze masz termometr w środku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WoW No sprzencik pozadny widze >sry ze nie pisalem ale mnie nie bylo.ILe wybuliles na to co massz ja tak sie zastanawaia m nad wymiana procka ale zastanawaiam sie na jaki oplaca sie kupic powyrzej 2500.A jeszcze wytlumacz mi czym sie ruzni ten mobile od nie mobile :wink: i czy to mobile tylko przy 2500 wystepuje :) . A co to zasilacza to i tak wiem ze sie cos z nim dzieje po podkreceniu grafiki i procka cos sie zaczyna dziac ogolnie dziwnie chodzi komp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...