|Micro| Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Hi - takie pytanie mam do was - nie wiecie może na kiedy jesat planowana premiera tej gierki - grałem w accros America i przyznam że czekam na tę częsc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Gdzies wrzesien-listopad tak mi sie wydaje, jezeli dobrze skojarzyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Hoho super. Ja Across America odkryłem niedawno. Na razie grałem tylko we Free Mode i już mi sie teoche przynudziło bo zacząłem prowadzić we wszystkim. ;) Musze zagrać na innym trybie teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 ...wow, zajefajniaście, będzie w co grać... czekam, czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jak nie lubie wyscigówek-samochodówek to tych z ciezarówkami jakos nie moge skreslic z listy do przejscia ;) Polecam King Of the Road :) Acreoss America tez fajny a teraz to :) Bedziem grac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Witam ! Zgodnie z informacja z http://truckpol.prv.pl/ gra 18WoS:PttM ukaze sie za 8 dni. Na przelomie listopada i grudnia ukaze sie Rig'n'Roll jeszcze jedna gra tego typu. Ja sobie ostrze zeby na obie produkcje:)screeny i trailery sa super!:) Pozdrawiam Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 hah już wyszło ! :twisted: jest na www.3dgamers.com i ma 90MB.. nie jest to demo ! jest to coś w stylu "try & buy"... szalejemy godzinke i kupujemy ! ja już zasysam ! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 A kiedy że tak się spytam jest premiera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 eee skoro jest to "try & buy" tzn że premiera już była :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
philipo Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 jest juz full wlasnie w nia tne polecam sprawdzic www.ircspy.com i tam szukajcie a znajdziecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Wypaśna gierka, o wiele bardziej rozbudowana od 1 czesci. Fajnie sie gra na kierce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ale dalej skopali engine gry :( niezaleznie od ustawien mam jakies 5-30 klatek a jak wjezdzam do Chuihuaua czy jak to sie pisze to mam 0.5 klatki 8O Teraz gram na 1024x768 i AAx6 i nie ma roznicy gdybym wylaczyl. Mam nadzieje ze Rig'n' Rol nie skopia tak bardzo. Ja juz jezdze wypasnym Truck'iem (tym najdrozszym i po tunningu) w ktorym brakuje mi tylko loza wodnego i laseczki go-go ;) Pozdrawiam z szerokich amerykanskich drog (ech kiedy i my bedziemy mieli takie ) Rubber Duck still on track ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ze tak powiem, nigdy nie interesowalem sie 18-kolowcami. Jakiego charakteru jest ta gra ? To jakies wyscigi, zadania, kariera szofera :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 kariera szofera + zadania 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ale dalej skopali engine gry :( niezaleznie od ustawien mam jakies 5-30 klatek a jak wjezdzam do Chuihuaua czy jak to sie pisze to mam 0.5 klatki 8O Teraz gram na 1024x768 i AAx6 i nie ma roznicy gdybym wylaczyl. Mam nadzieje ze Rig'n' Rol nie skopia tak bardzo. Ja juz jezdze wypasnym Truck'iem (tym najdrozszym i po tunningu) w ktorym brakuje mi tylko loza wodnego i laseczki go-go ;) Pozdrawiam z szerokich amerykanskich drog (ech kiedy i my bedziemy mieli takie ) Rubber Duck still on track ;) To chyba ty cos masz skopane. Ja na durniu 1,8 +gf4mx gram bez problemow w 1024x768 wsio na maxa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 No ciekawe bo wszystkie czesci chodza strasznie slamazarnie. A ile masz klatek tak z ciekawosci :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 na 9550 tez ultra plynnie, na 1024x768 wszystkie opcje na very high cos masz skopane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Panowie jest sprawa. Gram w tę gre od jakiegoś czesu. Mam już ponad 90 prestiżu i 10 mln$ i nadal nie moge odblokować ciężarówek Kinetika. Czy to da się wogóle zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 a przeszedles na to opcje gdzie jestes szefem :?: to chyba powinno wtedy byc dostepne albo sie myle :roll: jeszcze nie doszedlem do tego momentu. Mam na razie 55 prestizu i sie mecze z Forerunner Aggressor po tuningu ale jeszcze mi malo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ja już jestem bosem korporacji z trzydziestona ciężarówkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A na jakich jezdzisz teraz :?: tak z ciekawosci pytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Foruner 387 żółty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Mała pomyłka to Pacifik 387 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Grasz w pełną wersje, czy w try&buy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Wez to edytuj chlopie bo jak moder zobaczy 3 posty pod rzad to :lol: Tak gram w pelna i dziwie sie troche jak mozesz miec tyle kasiory jak gra ukazala sie w zeszla sobote 8O ty calymi dniami siedzisz za kolkiem czy co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Jak się ma 30 ciężarówek to się tylko śpi a one same trzepią kase. Gdy przekroczysz 10 mln$ na kącie wyskakuje pytanie czy nadal chcęsz grać, jak gdyby miałby być to koniec gry. A pozatym ja gram w try&buy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 No to pewnie dlatego nie mozesz miec lepszego Truck'a A propo masz jakiegos hacka na ta wersje bo z tego co pamietam to tylko 1h i wylacza sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Przywracanie systemu Ghostem. Ciekawe czy tobie się odblokuje? Mnie odblokowały się wszystkie oprócz Kinetików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 aaaa dobry sposob niepowiem :P podeslij mi na fetorman@interia.pl sejva to sprobuje update: wlasnie zczailem ze pelna wersja ma ok 147 mega, a demo 89.4 MB wiec moze tym sie roznią ze nie ma dostepy do wszystkich Truck'ow :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Mam ta ciekarowke http://elo.sytes.net/ht.jpg Od samego poczatku max predkosc 50 mph. Da sie to jakos odblokowac? W poprzednich wersjach na tym etapie dalo rade jechac szybciej, moze nie 70mph, ale napewno szybciej. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...