virtuomaniak Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 hmm te Rig & Roll wyglada bardzo ciekawie, wiadomo juz kiedy wyjdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 nawet spoko gierka:) wciaga... ale na niezbyt dlugo gralem jakis tydzien a potem wracalem do tego coraz rzadziej, a teraz juz praktycznie nie gram bo mam juz kinetica, chyba z 10 pracownikow i kasa leci sama, a jezdzenie po mapie juz mi sie znudzilo czekam az sie pojawi Rig & Roll moze byc rownie ciekawe co 18wos pttm Ja podobnie, po tych stanach moglem juz jezdzic z zamknietymi oczami a nic sie dalej nie ruszalo, zadnego postepu mojej kariery... macie jakies screeny tego rig n roll ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 truckpol.prv.pl - bodajze najwieksza w necie strona poswiecona serii 18wos i innym hard truck'om i tam znajdziecie wiekszosc inf o tych grach no i oczywiscie screeny:) nie pamietam dokladne kiedy ma to wyjsc ale albo koniec tego roku, albo rok 2005:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Na stronie którą podał Powerslave jest patch 1.04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chef Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 wczoraj ruszyła oficjalna strona gry rigNroll ----> http://rignroll.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy83rok Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Gra kots jeszcze w to? Bo kurde ja mam 25 przestizu pierwsza swoja ciezarowke ale upgrade jest na maks i sypie nia tylko 55mph - co jest? co moge zrobic zeby sypala szybciej? Edytowane 18 Stycznia 2005 przez suchy83rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 bo te ciezarowki tyle jezdza :P szukaj dilerow na mapach i kup sobie lepsza ciezarowke :) ale i tak max kolo 70 wyciagna ps. ja teraz czekam na Rig'n'Roll moze bedzie bardziej wciagajace niz wszystkie 18wos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 siema. mam problem z ta gra, poniewaz nie slysze silnika ciezarowki, wszytsko w okolo (ruch uliczny w miescie) slychac a tylko silnika mojej ciezarowki brak. Jakby to mialo pomoc to posiadam SB Live + KX. Aha i w opcjach gry wszytsko mam wlaczone. I jeszcze jedno pytanko gdzie sprawdzic ile mam punktow opinii czy jak to sie tam nazywa. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Może dzwięk 3D masz włączony, więc go wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 który z tych tir`ów w grze jest najlepszy ???? ??? ?? ? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Kinetic 2T2 czy jakoś tak on się zwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Przed chwilą zainstalowałem sobie Polishpacka i gdyby to była pierwsza wersja alpha, to bym jakoś to przełkną. Wiem, że chłopaki sie napracowali i że to nie jest prosto zrobić takiego packa, ale skoro już się wzięli, to powinni to zrobić dobrze (nie miejcie żalu chłopaki z HTS team, po prostu dla mnie to wygląda na mocno niedopracowane. Jak chcecie, to mogę być betatesterem i wyłapać wszystkie błedy :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy14 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam mam problem z grą Hard truck pedal to the metal. SĆiagnołem ją z emula ze strony emulek.pl wypaliłem ją na płycie i wgrałem a po wgraniu wyskakuje bląd 1.jpg oraz 2.jpg. Co mam zrobić?? Piszcie na e-mail przemek67-91@o2.pl oraz gg 1443373 moja karta graficzna to radeon9600 family Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 kup oryginal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy14 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Cze mam problem patrzcie na obrazy jak sobie z tym poradzić??Piszcie na e0mail przemek67-91@o2.pl lub gg 1443373 moja karta graficna to radeon 9600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...