EXO3 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Mam karte sb live. Podczas instalacji sterowników nie pojawia sie opcja instalacji sterowników dla głośników 5.1 (tylko słuchawki, 2 głośniki, 4 i Surround). Nie wiem dlaczego tak jest bo na płytce są sterowniki do tego typu głośników. Aż zastanawiam sie czy rzeczywiście jest to LIVE 5.1. No ale ślepy nie jestem i widze że są dwa wyjścia do głośników tył-przód, line-in, mic, no i digital do którego podpina sie centralny+sub. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no i digital do którego podpina sie centralny+sub. :?: To że karta ma to wyjście cyfrowe jeszcze nie znaczy, że jest to Live 5.1 - były sprzedawane kiedyś zwykłe Live z wyjściem cyfrowym, ale bez obsługi 5.1, a to 5 gniazdko było wyłącznie wyjściem cyfrowym bez możliwości przełączenia na analogowe dla suba i centralnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No to jak sprawdzić jaka to jest karta i co ona obsługuje? Bo wyglądem jest taka jak 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 No to jak sprawdzić jaka to jest karta i co ona obsługuje? Bo wyglądem jest taka jak 5.1qrw)a w sterownikach :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 No to jak sprawdzić jaka to jest karta i co ona obsługuje? Bo wyglądem jest taka jak 5.1 obejżyj kartę. powinien być napis sb0100 (jest też chyba sb0060 albo coś podobnego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Mam karte sb live. Podczas instalacji sterowników nie pojawia sie opcja instalacji sterowników dla głośników 5.1 (tylko słuchawki, 2 głośniki, 4 i Surround) A surałnd to przepraszam bardzo co niby jest? 4:2? A może właśnie 5.1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 pewnie chodzi o live! surround (tylnie działają w mono) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...