Gość Cash Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Witam! Poszukuję Bartona 2500+ mobile, pytanie niby bez sensu...ale już wam mówie jaki jest haczyk Poszukuję takie procesora... ale musi mieć standardowo napięcie zasilania rdzenia 1,45 V... szukałem w paru Polskich sklepach internetowych i wszedzie 1,65... a ja poszukuje 1,45 ;> ma ktos moze namiary ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 tutak looknij http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29178374 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 aha jeszcze jedno Ci powiem jesli chcesz tego bartka trzymac na tym codegenie to mozesz sie spodziewac ze twoj sprzet dlugo nie pociagnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 a nie lepiej poszukac takiego barton ktory sie dobrze kreci a nie na konkretne napiecie? uwazasz ze te kazdy 1.45V kreci sie lepiej niz 1.65? to czemu na allegro tyle 1.45 sprzedaja? przeciez to takie swietne procki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 dokładnie nie jeden już się przejechał na tym 1.45V :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 aha jeszcze jedno Ci powiem jesli chcesz tego bartka trzymac na tym codegenie to mozesz sie spodziewac ze twoj sprzet dlugo nie pociagnie :)Wiem, jeszcze w międzyczasie zasilacz zmienie ^_^ dokładnie nie jeden już się przejechał na tym 1.45VTo co radzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...