Mr_Gizmo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no własnie ... to jest zmodyfikowany: Radek 9200, 9500, 9600? czy jakiś inny? na innej stronie znalazłem pytania do quizu i tam są odpowiedzi: RV360 R487 R900 z tego co wiem nic o tak wysokich numerach modeli jak 2 i 3 odpowiedż jeszcze nie wyszło:) czy jeśli chodzi o 3 odpowiedź to nie powinno byc raczej Radeon 9000 bo przeciez powszechnie wiadomo że oznaczenia modelu rdzenia na etapie projektowania róznią się od końcowych oznaczeń i tal Radek 9700 to był chyba R300 a obecna Radki 9800 i 9800Pro to R350 i 360 P.S. w Quizie zaznaczyłem RV360 bo reszta wygląda dla mnie bez sensu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 i dobrze zaznaczyles :) Najdziwniejsze jest to, ze jeszcze wczoraj w tym quizie byly inne odpowiedzi na to pytanie 8O chyba bylo np. RV350 do wybrania ;) i nie bylo ostatniego pytania o handlowcow i sklep 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No tylko nie wiem po co ten temat, który zresztą był już poruszany. Wystarczyło popatrzeć np. na benchmarku (nie zwracaj uwagi Leborg). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No tylko nie wiem po co ten temat, który zresztą był już poruszany. Wystarczyło popatrzeć np. na benchmarku (nie zwracaj uwagi Leborg to tyczy serwisu ofkros?;] Gizmo, oczywiście gigantycznego :wink: tematu o 9550 nie widziałeś , albo nie chciało Ci sie czytać? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 czytałem cały temat o 9550 tylko, że tam każdy pisałco innego ... chodzi właśnie o to co napisał dario_t o to RV350 i RV 360 nie mogłem skumać o co chodzi bo w innych miejscach na necie tez jest róznie i nawet czesciej podają, że to RV350 nie 360 !!! czytam forum uważnie i dokłądnie ... częsciej niż wiekszośc ksiezy katechizm, Biblię i ksiazeczkę do nabozeństwa razem wziete :) proszę mi tu nic nie imputować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Co za różnica czy RV350 czy RV360. Wystarczy że reszta odpowiedzi jest idiotyczna. A o księdzach to ty lepiej nie gadaj, bo co drugi to pedofil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No to powiem tak: zdażały się 9550XT na RV350 i 360. Teraz prawdopodobnie trudniej będzie trafić RV 360. Ati wyprzątnęło magazyny i rdzenie teraz do tych kart trafiają z produkcji czyli RV 350. Ale mogę się mylić. Ciężko się dopatrzyć róznic między tymi rdzeniami i kręcą sie na tym samym poziomie. Jeśli wygląda tak samo to po co przepłacac :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 9550XT jest na RV360 bo jest na płytce od 9600XT proste i logiczne. Tylko GeCube takiego robi. Reszta radków 9550 jest na RV350 bo większość idzie razem z 9600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 R9550XT jest na RV360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Co za różnica czy RV350 czy RV360. Wystarczy że reszta odpowiedzi jest idiotyczna. A o księdzach to ty lepiej nie gadaj, bo co drugi to pedofil. tak wszyscy tu są idioci tylko nie Ty .... jeśli uważasz, ze forum ma za niski poziom dla ciebie to po co tu wchodzisz ... a moze ty sam jesteś idiota a nie odpowiedzi są idiotyczne? ... :) ja tylko przytoczyłem to co było napisane w pewnym quizie na konkurencyjnym portalu .. . a ludzie odpowiadaja to co wiedzą albo wydaje im się, ze wiedzą :) aha - ale co do ksieży to masz rację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Co za różnica czy RV350 czy RV360. Wystarczy że reszta odpowiedzi jest idiotyczna. A o księdzach to ty lepiej nie gadaj, bo co drugi to pedofil. aha - ale co do ksieży to masz rację :)Gdyby zniesli celibat czy jak sie to tam nazywa i kazdy z nich mialby zonke.. To by sie skonczyly problemu ;] a tak to muszą kombinowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Co za różnica czy RV350 czy RV360. Wystarczy że reszta odpowiedzi jest idiotyczna. A o księdzach to ty lepiej nie gadaj, bo co drugi to pedofil. tak wszyscy tu są idioci tylko nie Ty .... jeśli uważasz, ze forum ma za niski poziom dla ciebie to po co tu wchodzisz ... a moze ty sam jesteś idiota a nie odpowiedzi są idiotyczne? ... :) ja tylko przytoczyłem to co było napisane w pewnym quizie na konkurencyjnym portalu .. . a ludzie odpowiadaja to co wiedzą albo wydaje im się, ze wiedzą :) aha - ale co do ksieży to masz rację :) wiesz, Harremu chyba chodziło o to że reszta odpowiedzi w kłizie;] była idiotyczna 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dokładnie jak Leborg napisał, chodziło mi że w tym quizie reszta odpowiedzi jest idiotyczna. :) Z reguły nie krytykuje odpowiedzi na forum, ale ostro jade na idiotyczne pytanie których coraz więcej. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dokładnie jak Leborg napisał, chodziło mi że w tym quizie reszta odpowiedzi jest idiotyczna. :) Z reguły nie krytykuje odpowiedzi na forum, ale ostro jade na idiotyczne pytanie których coraz więcej. ;) Gdzie ten quiz ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dokładnie jak Leborg napisał, chodziło mi że w tym quizie reszta odpowiedzi jest idiotyczna. :) Z reguły nie krytykuje odpowiedzi na forum, ale ostro jade na idiotyczne pytanie których coraz więcej. ;) Gdzie ten quiz ? ;] Nie powiemy... po pierwsze dlatego, ze to konkurencja Tweaka, a po drugie... wieksze prawdopodobienstwo wygranej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Niestety nie wiem gdzie ten quiz tylko mówie co Gizmo napisał. A jakbym wiedział bym powiedział. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 po pierwsze - PRZEPRASZAM za swa nieumiarkowaną porywczość - szczególnie Harryego :) zle go zrozumiałem i tyle :) po drugie - wystarczy odwiedzic kilka stron o sprzęcie a znajdzie sie quiz i to baardzo szybko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...