daru Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no właśnie kto wie i podpowie potrzebuje do vModa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Jeśli masz dokładne oznaczenia tych pamięci to zajrzyj na tą stronęSamsung Nie pomyślałem aby spisać ze swojej a dzisiaj przykleiłem radiatorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daru Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 cholera ja też przykleiłem Karta F. Gigabyte, ma po 4 kości z każdej strony. Tylko czy jest to 8 kości czy 4 dwustronne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 To jest osiem kostek. Znalazłem zdjęcie GV R96P128D ale ona ma pamięci samsunga 2,8ns. Szukam dalej bo mógłbym przysiąc że dziś widziałem zdjęcie 3,3ns z gogabyte wesji DU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 http://www.hardavenue.com/reviews/gb9600pro1.shtml http://www.myworldhardware.com/v4/articles...ID=80&Page_ID=3 Macie tam zdjecia kostek pamieci na R9600Pro. Nie mysleliscie zeby najpierw sprobowac przylutowac wtyczke od FDD, a potem dopiero ewentualnie Vmody robic? Cytat z linka ktory podalem: Overvolting the stock 2.86ns samsung ram does achieve anyone on the 9600 pros any mhz but apparently with the fdd power adaption the ram really craves for it. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 To są dane dotyczące napięć dla kości 3,3ns Samsung a dokładnie to jest 2,5V +- 5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daru Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daru Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 wydaje mi się, że max. dopuszczalne przez producenta napięcie to 2,94 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Features VDD/VDDQ = 2.8V ± 5% for -GC22/25 VDD/VDDQ = 2.5V ± 5% for -GC2A/33/36/40/45 To chyba max. 2,625v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 http://www.unoid.net/9600pro/voltage.html Niestety po anglikansku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...