der_fish Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 czy ktos moglby mi objasnic czym sie rozni sb audigy player bulk od audigy sl oprocz tego ze sl jest o 100 zl drozsza (czy cos kolo tego), a takze czy nie warto bardziej od kupowania audigy1 nabyc jakas slabsza wersje audigy 2 ? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Chmmmmmmm niechciałbym cie wprowdadzić w błąd ale jeśli jest podobnie jak było w SB LIVE to player jest najbardziej wykastrowaną wersją tej karty wydaje mi się że jest to głównie sprawa softu + wyjśc wejść we. na karcie pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Chmmmmmmm niechciałbym cie wprowdadzić w błąd ale jeśli jest podobnie jak było w SB LIVE to player jest najbardziej wykastrowaną wersją tej karty wydaje mi się że jest to głównie sprawa softu + wyjśc wejść we. na karcie pozdrowienia racja. Hardware'owo to pewnie są takie same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...